Industriell eleganse sentralt i Oslo: Helt unik

Boligkjøp

25. oktober 2023

Arkitektene i Morfeus gjorde noe helt spesielt da de forvandlet et tidligere bilverkstedet til en drømmebolig på Bolteløkka i Oslo. I drøyt 70 år ble eiendommen på Bolteløkka brukt til å reparere biler. Mellom 2008 og 2009 fikk Caroline Støvring og Cecilie Wille, som grunnla arkitekthuset Morfeus, frie tøyler, og forvandlet den til et kunstverk av en bolig. Nå kommer den helt unike eiendommen til salgs.

Et mesterverk

Boligens bruk av industrielle materialer gir den en spesiell sjarm. Betonggulvene er ikke bare estetiske, men også funksjonelle med vannbåren varme, som skaper en behagelig atmosfære gjennom hele året. Stål og glass er brukt rikelig, og sammen med betongen gir det et distinkt, moderne preg som bevarer en varm og innbydende atmosfære. Dette er virkelig et sted hvor industriell sjarm møter moderne bekvemmelighet.

Denne boligen på Bolteløkka et enestående eksempel. Opprinnelig et bilverksted fra 1937, har det blitt transformert med en visjon om å la gammelt og klassisk møte moderne og nytt.

Velkommen inn

Boligen byr på flere smakfulle fasiliteter, som blant annet eget bad med badstue og massasje-/boblebad, home manager til lys og varme, mulighet for vinkjeller. Boligen har tre soverom med mulighet for en fjerde sovealkove og stor parkeingsplass til to bilder.

Gourmetopplevelser på kjøkkenet

Sentralt i hjemmet finner vi et snekkerbygget kjøkken, preget av presise detaljer og kvalitetsmaterialer. Fronter i miljøvennlig Alpi-teak gir varme, mens marmorbenkeplatene tilfører en kjølig eleganse. Kjøkkenets hvitevarer, som inkluderer en kombinert gass- og elektrisk komfyr, kompletterer rommet.

Fra kjøkkenet glir blikket naturlig over til spisestuen. Den åpne løsningen mellom disse rommene fremmer samvær, mens en markant natursteinsvegg gir spisestuen karakter.

Unike oppholdsrom

Med to stuer gir hjemmet rom for både ro og underholdning. Den ene stuen, som ligger opphøyd over spisestuen, gjør boligen naturlig sosial med utsikt mot en rolig bakgård. Den andre stuen byr på den ultimate hjemmekinoopplevelsen, hvor du kan tilbaketrukket synke ned i en komfortabel sofa og nyte kvelden.

Badet er lekkert innredet med kvalitetsmaterialer


Din helt egen spaavdeling

I denne moderne boligen oppdager vi to utsøkte baderom, preget av detaljer som downlights og varmekabler, som gir en luksuriøs følelse. Hovedbadet er pyntet med elegante natursteinsfliser og gir deg din helt egne spa-opplevelse med boblebadekar og tilhørende badstue. Duravit-møblementet og høyttaleranlegget bygger oppunder den luksuriøse følelsen. Bad nummer to er tilsvarende estetisk, men mer kompakt.

Boligen har i tillegg et separat gjestetoalett og et praktisk vaskerom med god plass til vaskemaskin og tørketrommel, samt flere detaljer i stål.


Tegnet av prisvinnende arkitekter

Med boligens distinkte design, tegnet av anerkjente Morfeus, representerer den en moderne tolkning av tidløs eleganse, og har tidligere blitt profilert i TV-programmet «Arkitektenes hjem». Morfeus har selv valgt å fremheve denne boligen på deres nettside.

Dette hjemmet er ikke bare et bosted, men også et kunstverk i seg selv – et produkt av arkitektonisk visjon kombinert med eksepsjonelt håndverk.

Området – en perle midt i byen med gangavstand til alt

Bolteløkka er et ettertraktet område kjent for sin kombinasjon av bylivets joviale energi og rolige atmosfære. Med gangavstand til alt du trenger, inkludert butikker, restauranter og kulturelle opplevelser, er dette et sted hvor du kan omfavne både byens moderne rytme og nabolagets sjarm.

Boligen er innredet med en raffinert bruk av industrielle materialer som betong, stål og glass.

Å bo her gir deg også enkel tilgang til byens grønne lunger, med parker og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet. Du kan nyte late dager i St. Hanshaugen park, eller gå den korte turen til nærliggende kafeer.

For familier med barn er tilgjengeligheten til skoler og barnehager avgjørende. Bolteløkka har dette innen gangavstand.

St. Hanshaugen kombinerer et pulserende byliv med muligheten til å trekke seg tilbake og slappe av.

Bolteløkka gir deg en unik mulighet til å leve et urbant, moderne liv i hjertet av Oslo, med en perfekt balanse mellom byens bekvemmeligheter og den rolige atmosfæren i nabolaget.

Ønsker du mer informasjon om denne boligen?

Kontakt megler