Hvorfor velge Nordvik

Hos Nordvik får du både det gode meglerhåndverket og de beste digitale verktøyene.

 • Avanserte digitale markedsføringsverktøy
 • Attraktiv presentasjon av boligen
 • God rådgivning før, under og etter salg

Et vellykket boligsalg handler om å nå alle som virkelig ser verdien av hjemmet ditt. Da gjelder det å ha dyktige meglere som kjenner målgruppen, like godt som området. Like viktig er det å ha markedsføringsverktøy som når utover de som får opp din bolig i sitt faste søk på finn.no.

For analyser viser at rundt halvparten kjøper bolig mer eller mindre på impuls eller kjøper noe annet enn de opprinnelig hadde tenkt. Derfor har vi laget Nordvik Ekstra.

Nordvik Ekstra når ut til mange som ellers ikke ville ha sett boligen, og leder dem dit hvor boligen presenterer seg best - til våre hjemmesider. Der vises boligen i en eksklusiv omgivelse med store bildeflater. I tillegg er all informasjon om boligen tilgjengelig sammen med nyttige verktøy, som vår unike boligkalkulator. Kanskje tennes gnisten når man ser at boligdrømmen er økonomisk oppnåelig?

I Nordvik er også kompetanse satt i system og ungt talent og erfaring spiller sammen på lag for å sikre et godt resultat.

Digital markedsføring av boligen

 • Finner boligkjøpere som ikke har boligen din i søket sitt på Finn.no
 • Øker trafikken til boligens hjemmeside med 900%
 • Øker antall nedlastninger av salgsoppgave med 11%

Les mer om Nordvik Ekstra

Økt oppmerksomhet med boligreportasje

Skal du selge det helt spesielle? Det som har det lille ekstra, den helt spesielle sjarmen eller det litt sære, så kan boligreportasje være det som setter fart på salget.

Veien til den beste prisen

 1. Hvordan treffe de rette menneskene
 2. Om å overbevise på visning
 3. Hvordan oppnå best mulig pris
 4. Kontraktsmøte
 5. Overtakelse og oppgjør
 6. Se vår prisliste

Les mer om prosessen