Godt lesestoff for boligelskere!

Magasinet

Scroll ned for å lese artikler.

Når er den beste tiden å selge sommerhytta på?

Våren er perfekt tidspunkt å selge sommerhytta. Ikke bare får du vist hytta fra sin beste side, men det er også flere fridager, som åpner for at interessenter kan komme på privatvisninger. Men hva bør du tenke på før du setter i gang?

Nytt år, nytt bad?

Dette er trendene du kan følge, og reglene du skal følge, i 2022.

Slik gjør du boligen visningsklar

Boligbildene og hvordan leiligheten oppleves på visning, kan bety mye for salgssummen. Vi lot to av våre meglere fortelle hva de ville gjort med en leilighet før visning, på attraktive Rodeløkka.

Suksess med klargjøring

At Norge under pandemien har blitt mer opptatt av bolig kan eiendomsmeglerfullmektig i Nordvik Bergen Pernille Troye skrive under på.

Opplev det nye hytteeventyret på Gamlestølen

I et terreng som tatt ut fra melkesjokoladereklamen, to timer fra Oslo, vokser en på mange måter helt unik hyttedestinasjon fram. – På Gamlestølen får jeg ro i sjela, forteller Pål Anders Ullevålseter.

- Kjøkkenet er boligens hjerte

Satser du på et helt nytt kjøkken eller en fornying? Skal du følge trendene eller egen smak? Matte eller blanke fronter? Våre eksperter har ikke bare spørsmålene du må stille deg, men også noen av svarene.

Pusse opp? Unngå disse vanlige tabbene

Vi nordmenn elsker å pusse opp og omtaler gjerne oss selv som «verdensmestre i oppussing». Men jammen gjør vi noen tabber også! Dette er de vanligste fellene – slik unngår du å gå i dem.

Last flere