Godt lesestoff for boligelskere!

Magasinet

Scroll ned for å lese artikler.

Ser mot et mer balansert boligmarked i 2023

Vurderer du å selge eiendom akkurat nå, har vi gode nyheter: Kjøperne er der! Men du må ha is i magen, sier administrerende direktør i Nordvik Bolig, Martin Kiligitto.

Tips til deg som skal kjøpe eller selge et oppussingsobjekt

Oppussingsobjekter kan med sine feil og mangler virke skremmende, men det er ingen grunn til å frykte dem, hverken for selger eller kjøper. Her er det du må tenke på hvis du skal kjøpe eller selge et oppussingsobjekt.

Nå kan du gjøre gode hyttekjøp

Tenker du på å kjøpe hytte? Nye hyttefelt og mange fine objekter ligger ute. Grip muligheten til å kapre drømmehytta.

Dette bør du se etter når du skal kjøpe ny bolig for å unngå høye strømutgifter

Det er ikke alltid så lett å vite hva man skal lete etter når man er på jakt etter ny bolig og vil unngå overraskelser rundt energiforbruk. Vi har snakket med Kristian Myrseth I Fortum strøm om hva du bør være oppmerksom på i en ny bolig for å få oversikt over fremtidige strømregninger, og hva de ulike energimerkene betyr.

Boligstylistenes beste tips før salg

Vi ble med Anders og Balthazar Interiør på en boligstyling av en unik bolig i det engelske kvarter i Oslo. Her har du deres beste tips for elementer som vekker oppsikt og står ut både på bilder og visning.

Meglerens tips til budrunden

Har du akkurat funnet drømmeboligen og lurer på hvordan du skal by? Megler Silje Heggø fra Nordvik Torshov og Gamle Oslo gir deg eksperttipsene før budrunden.

Hvordan bruke farger i hjemmet ditt

Mange ønsker seg et fargerikt hjem, og ønsker å male i knæsje farger, men vil det gjøre den mere salgbar den dagen du skal selge? Vi har spurt ekspertene.

Dette er forskjellen på e-takst og verdivurdering

Ønsker du bare å vite hva boligen din er verdt eller trenger du en vurdering du kan benytte til å refinansiere boliglånet ditt med? Her forklarer vi forskjellen på verdivurdering og e-takst.

Last flere