Godt lesestoff for boligelskere!

Magasinet

Scroll ned for lese artikler.

Inspirasjon

I et rolig eneboligstrøk på Rasta utenfor Oslo, ligger et teknologisk toppmoderne hus hvor (nesten) alt kan styres fra mobiltelefonen. Så lenge eier har strøm på telefonen, kan lys, gulvvarme, låssystem, garasje og brannalarm styres fra sofaen, jobben eller fra ferien i utlandet i det nybygde funkishuset.

Inspirasjon

Har du noen gang vært på tur i bydeler og områder du ikke er kjent, og tenkt: Hva kostet det å bo her? Eller har du kanskje lurt på hva din egen bolig er verdt? Ved hjelp av vår nye app kan du få svaret på akkurat dette.

Økonomi og jus

Hvor mye kan egentlig en leiligheten øke i verdi dersom man endrer planløsningen for å få et ekstra soverom? Sammen med eiendomsmegler Tim Fagerli Løvlie fra Nordvik Nydalen tok vi turen til en leilighet på familievennlige Kjelsås, for å snakke med noen som akkurat har blitt ferdig med å flytte kjøkkenet for å få et ekstra barnerom.

Inspirasjon

Vi spurte eiendomsmegler og partner, Frode Bergheim Koppergård, fra Nordvik Ullevål hva som skal til for å gjøre en toroms til en treroms, og hvilken verdiøkning man eventuelt kan vente seg.

Inspirasjon

Vi fikk interiørdesigner Laila Sjøholt fra Mondo Interiør til å plukke ut 5 kjøkkenfavoritter fra vårt interiørgalleri. Liker du et kjøkken med åpen løsning, med hvite klassiske fronter eller et mer mørkt og trendy uttrykk? Se Lailas favoritter og finn din kjøkkendrøm her!

Inspirasjon

Se stylist, blogger og skribent, Tina Leqvamb, fra Bonaturlig sine fem favoritter fra interiørgalleriet vårt.

Økonomi og jus

Mange av våre kunder lurer på hvordan utviklingen blir i boligmarkedet fremover, og hvordan en renteøkning vil påvirke etterspørselen. Dette var temaer vi fikk flere spørsmål om på markedsdagen i Bogstadveien, og her er vår oppsummering.

Inspirasjon

Vi ble med eiendomsutviklerne i Bonum for å lære om hvordan proffene tenker rundt trender, interiør og råd til hvordan du bør planlegge oppussing og overholde budsjetter.

Last flere