Godt lesestoff for boligelskere!

Magasinet

Scroll ned for å lese artikler.

Barnevennlig småbyidyll – midt i storbyen

Drømmen om en sjarmerende bolig med god plass til lek, stort kjøkken, blomstrende hage og egen parkeringsplass lar seg som regel ikke forene med ønsket om å fortsatt bo sentralt i Oslo. Dette er boligen hvor du faktisk kan si «ja, takk» til begge deler.

En livsnyters drøm i Oslos fresheste bydel

Leiligheten med den 115 kvadratmeter store, private takterrassen med utsikt fra Ekeberg til Bjørvika og Holmenkollen er et sjeldent sentralt høydepunkt. Helt bokstavelig talt.

Hvor norsk romantikk møter dansk design

På denne eventyrlige eiendommen i Holmenkollen forenes norsk arkitektur, et lite stykke norsk designhistorie, olympiske vibber – og sist men ikke minst: Moderne dansk design.

Laftet luksus

Hytte på fjellet er den store drømmen for mange og oppleves som det norskeste av det norske. Men det er ikke lenger det enkle livet vi søker tilbake til.

Et stykke Kardemomme by midt i Oslo

Hvis du drømmer om å leve i en sjarmerende småby, men nekter å gi slipp på alt det Oslo har å by på, finnes det likevel håp. Stedet heter Kampen.

Dokumentet som gir høyere salgspris og mindre konflikter

Lovendringene og nye regler innen boligsalg gjør at kravene til selger skjerpes, og holdes mer ansvarlig ved boligsalget. Men hva kan man som selger gjøre for å unngå konflikter etter boligsalget, og hva omfatter egentlig selgers opplysningsplikt?

Fra oppussingsobjekt til arkitektenes drømmebolig

Målene var tydelige: Ett stort sosialt rom og tilgang på rikelig med lys var essensielt for at paret skulle få leiligheten de drømte om. Ett år med oppussing og tegnebrett, og med to mål for øyet klarte de å fylle 91 kvadratmeter med moderne kvalitetsmaterialer og kun funksjonelle løsninger.

Last flere