Godt lesestoff for boligelskere!

Magasinet

Scroll ned for å lese artikler.

Sol, sjø og strand i Son

Legg til spektakulær utsikt og sprek arkitektur – og de fem nye eneboligene som bygges i Brevik i Son, er oppsummert.

Himmel og hav – er det Holmestrand?

Er du blant de mange som vurderer å flytte hitover? Nå kan du sikre deg huset du drømmer om – på toppen av fjordbyen som stadig kommer nærmere både Drammen og Oslo.

Dette er forskjellen på e-takst og verdivurdering

Ønsker du bare å vite hva boligen din er verdt eller trenger du en vurdering du kan benytte til å refinansiere boliglånet ditt med? Her forklarer vi forskjellen på verdivurdering og e-takst.

Når er den beste tiden å selge sommerhytta på?

Våren er perfekt tidspunkt å selge sommerhytta. Ikke bare får du vist hytta fra sin beste side, men det er også flere fridager, som åpner for at interessenter kan komme på privatvisninger. Men hva bør du tenke på før du setter i gang?

Nytt år, nytt bad?

Dette er trendene du kan følge, og reglene du skal følge, i 2022.

Slik gjør du boligen visningsklar

Boligbildene og hvordan leiligheten oppleves på visning, kan bety mye for salgssummen. Vi lot to av våre meglere fortelle hva de ville gjort med en leilighet før visning, på attraktive Rodeløkka.

Suksess med klargjøring

At Norge under pandemien har blitt mer opptatt av bolig kan eiendomsmeglerfullmektig i Nordvik Bergen Pernille Troye skrive under på.

Opplev det nye hytteeventyret på Gamlestølen

I et terreng som tatt ut fra melkesjokoladereklamen, to timer fra Oslo, vokser en på mange måter helt unik hyttedestinasjon fram. – På Gamlestølen får jeg ro i sjela, forteller Pål Anders Ullevålseter.

Last flere