Godt lesestoff for boligelskere!

Magasinet

Scroll ned for lese artikler.

Inspirasjon

Vi fikk interiørdesigner Laila Sjøholt fra Mondo Interiør til å plukke ut 5 kjøkkenfavoritter fra vårt interiørgalleri. Liker du et kjøkken med åpen løsning, med hvite klassiske fronter eller et mer mørkt og trendy uttrykk? Se Lailas favoritter og finn din kjøkkendrøm her!

Inspirasjon

Se stylist, blogger og skribent, Tina Leqvamb, fra Bonaturlig sine fem favoritter fra interiørgalleriet vårt.

Økonomi og jus

Mange av våre kunder lurer på hvordan utviklingen blir i boligmarkedet fremover, og hvordan en renteøkning vil påvirke etterspørselen. Dette var temaer vi fikk flere spørsmål om på markedsdagen i Bogstadveien, og her er vår oppsummering.

Inspirasjon

Vi ble med eiendomsutviklerne i Bonum for å lære om hvordan proffene tenker rundt trender, interiør og råd til hvordan du bør planlegge oppussing og overholde budsjetter.

Økonomi og jus

Her er våre råd til hvordan unge boligkjøpere kan bygge egenkapital, få hjelp av medlåntakere eller kausjonister, og hva du bør se etter (og unngå) i ditt første boligkjøp.

Inspirasjon

Hva ville meglerne prioritert om de hadde 100.000 kr disponibelt til å gjøre en bolig salgsklar? Ville det vært lønnsomt? Hva er deres beste tips til selger før boligfoto, og visning? Vi utfordret to av våre mest erfarne meglere til å gi sine beste råd til eier før salg, for å se om de er enige i hva som bør gjøres.

Økonomi og jus

Det er mange måter å selge bolig på i dag. Noen velger til og med å selge selv. Vår erfaring er at nye digitale hjelpemidler er fantastiske i store deler av prosessen, men at det fra visning og fram til siste bud er meglerens erfaring, menneskekunnskap og ikke minst personlige innsats som er helt avgjørende. Når du har lagt ned sjela i boligen din i flere år, bør du jo kunne forvente at megleren gjør det samme i noen uker.

Økonomi og jus

Rentenivået er det første, og kanskje eneste, folk tenker på når det gjelder hva som påvirker boligprisene. Thomas Granmo Kiligitto, megler og partner ved Nordvik St Hanshaugen, vet imidlertid at det er mange flere faktorer vi må se på når man skal prøve å se inn i framtiden.

Økonomi og jus

De siste årene har det blitt introdusert flere digitale tjenester som har gjort det lettere å selge bolig uten megler, eller kun med begrenset hjelp. Selv om man er et salgstalent, kan det være lønnsomt å velge en dyktig megler.

Inspirasjon

Boligbildene og hvordan leiligheten oppleves på visning, kan bety mye for salgssummen. Vi lot to av våre meglere fortelle hva de ville gjort med en leilighet før visning, på attraktive Rodeløkka.

Inspirasjon

Når kvadratmeterprisen på mindre leiligheter i deler av Oslo har havnet over hundre tusen kroner, blir valget mellom sentral beliggenhet og antall kvadratmeter vanskelig for mange. Men mindre boareal betyr ikke nødvendigvis mindre attraktivt, så lenge man finner smarte løsninger.