Godt lesestoff for boligelskere!

Magasinet

Scroll ned for å lese artikler.

Hyttesalget var som å vinne i lotto

Familiehytta utenfor Fredrikstad ble solgt til en veldig god pris. Det beste var likevel at salgsprosessen var så ærlig og ryddig, synes selger Stian Holmen.

Slik solgte de millionhytta med Nordvik

Når familiehytta skal selges er det viktig med lokalkjennskap og god erfaring med fritidsboliger, mener Torbjørn Krogstad. Han fikk god hjelp til å selge sommerhytta i Brevik.

Slik setter vi prisantydning på en bolig

Hvilke faktorer spiller inn når man setter prisantydning på en bolig og hva er det meglerne tar utgangspunkt i? Vi har snakket med Line Pettersen og Tonje Aasvangen, eiendomsmeglere i Nordvik Fredrikstad og Hvaler om hva man må hensyn til når man prissetter en bolig.

Ser mot et mer balansert boligmarked i 2023

Vurderer du å selge eiendom akkurat nå, har vi gode nyheter: Kjøperne er der! Men du må ha is i magen, sier administrerende direktør i Nordvik Bolig, Martin Kiligitto.

Tips til deg som skal kjøpe eller selge et oppussingsobjekt

Oppussingsobjekter kan med sine feil og mangler virke skremmende, men det er ingen grunn til å frykte dem, hverken for selger eller kjøper. Her er det du må tenke på hvis du skal kjøpe eller selge et oppussingsobjekt.

Nå kan du gjøre gode hyttekjøp

Tenker du på å kjøpe hytte? Nye hyttefelt og mange fine objekter ligger ute. Grip muligheten til å kapre drømmehytta.

Dette bør du se etter når du skal kjøpe ny bolig for å unngå høye strømutgifter

Det er ikke alltid så lett å vite hva man skal lete etter når man er på jakt etter ny bolig og vil unngå overraskelser rundt energiforbruk. Vi har snakket med Kristian Myrseth I Fortum strøm om hva du bør være oppmerksom på i en ny bolig for å få oversikt over fremtidige strømregninger, og hva de ulike energimerkene betyr.

Last flere