Godt lesestoff for boligelskere!

Magasinet

Scroll ned for å lese artikler.

Boligstylistenes beste tips før salg

Vi ble med Anders og Balthazar Interiør på en boligstyling av en unik bolig i det engelske kvarter i Oslo. Her har du deres beste tips for elementer som vekker oppsikt og står ut både på bilder og visning.

Meglerens tips til budrunden

Har du akkurat funnet drømmeboligen og lurer på hvordan du skal by? Megler Silje Heggø fra Nordvik Torshov og Gamle Oslo gir deg eksperttipsene før budrunden.

Hvordan bruke farger i hjemmet ditt

Mange ønsker seg et fargerikt hjem, og ønsker å male i knæsje farger, men vil det gjøre den mere salgbar den dagen du skal selge? Vi har spurt ekspertene.

Dette er forskjellen på e-takst og verdivurdering

Ønsker du bare å vite hva boligen din er verdt eller trenger du en vurdering du kan benytte til å refinansiere boliglånet ditt med? Her forklarer vi forskjellen på verdivurdering og e-takst.

Sol, sjø og strand i Son

Legg til spektakulær utsikt og sprek arkitektur – og de fem nye eneboligene som bygges i Brevik i Son, er oppsummert.

Himmel og hav – er det Holmestrand?

Er du blant de mange som vurderer å flytte hitover? Nå kan du sikre deg huset du drømmer om – på toppen av fjordbyen som stadig kommer nærmere både Drammen og Oslo.

Når er den beste tiden å selge sommerhytta på?

Våren er perfekt tidspunkt å selge sommerhytta. Ikke bare får du vist hytta fra sin beste side, men det er også flere fridager, som åpner for at interessenter kan komme på privatvisninger. Men hva bør du tenke på før du setter i gang?

Nytt år, nytt bad?

Dette er trendene du kan følge, og reglene du skal følge, i 2022.

Last flere