Godt lesestoff for boligelskere!

Magasinet

Scroll ned for å lese artikler.

En guide til tilstandsrapporten

Tilstandsrapporten kan virke overveldende og vanskelig å forstå. Vi har laget en liten guide for å hjelpe deg å navigere i de ulike forkortelsene, og de byggetekniske begrepene og beskrivelsene. Rapporten er også et av dine beste verktøy for å sikre at boligen holder den standarden du forventer.

En forsinket vårsjekk

Vinteren vi legger bak oss har vært både lang og kald, og derfor er det ekstra viktig å gi hjemmet litt velfortjent kjærlighet når solen nå endelig begynner å varme og utemøblene begynner å komme på plass.

Fredrikstad - Eplehageprosjekt utsolgt etter kun 11 dager i markedet

Tre år etter at utbygger Radin Eiendom AS kjøpte det gamle huset i Valhalls gate 59 kunne prosjektet i slutten av uke 8 endelig lanseres gjennom Nordvik Bolig avd. Fredrikstad og Hvaler. Prosjektet er en firemannsbolig med to leiligheter på 68 kvm Bra og to på 86 kvm Bra og har en sentral beliggenhet i Fredrikstad. Etter kun 11 dager i markedet kunne Tonje Aasvangen akseptere det fjerde budet, og dermed markere prosjektet som utsolgt.

Industriell eleganse sentralt i Oslo: Helt unik

Arkitektene i Morfeus gjorde noe helt spesielt da de forvandlet et tidligere bilverkstedet til en drømmebolig på Bolteløkka i Oslo. I drøyt 70 år ble eiendommen på Bolteløkka brukt til å reparere biler. Mellom 2008 og 2009 fikk Caroline Støvring og Cecilie Wille, som grunnla arkitekthuset Morfeus, frie tøyler, og forvandlet den til et kunstverk av en bolig. Nå kommer den helt unike eiendommen til salgs.

Sjelden mulighet ved Badeparken i Drøbak

Ved Badeparken i Drøbak finner du nå denne eksklusive villaen. Boliger som denne kommer sjeldent ut for salg. Beliggende ved Drøbaks badepark bor du et steinkast fra det klassiske kaldbadet, Parr-stranden og Drøbak Torg. Dette huset omtales som Drøbaks indrefilet.

Skap blikkfang med kunst og plakater

Å innrede med bilder er både gøy og kreativt. Vi har snakket med styling-ekspert i Balthazar Interiør, Sandra Lagerhorst om hvordan de bruker kunst, plakater og antikviteter for å skape mest mulig blikkfang i salgsobjektene de jobber med.

Last flere