Godt lesestoff for boligelskere!

Magasinet

Scroll ned for å lese artikler.

Inspirasjon

Det unge paret hadde akkurat totalrenovert leiligheten på St. Hanshaugen nøyaktig slik de ville ha den: Kjøkkenet var flyttet, strøm og vann lagt om og soverommet bygget helt om. Da endelig alt sto klart etter fem måneder med oppussing, fikk Sine plutselig vite at et hus var til salgs i drømmegaten.

Inspirasjon

Først var det gårdsdrift, så ble det fabrikker, lagre og militærleir. I dag har Løren blitt en by i byen, med alt du trenger innenfor gangavstand og med kort vei til sentrum og Grünerløkka. Dermed har det blitt en bydel som har blitt attraktiv for mange å bo i.

Inspirasjon

I et rolig eneboligstrøk på Rasta utenfor Oslo, ligger et teknologisk toppmoderne hus hvor (nesten) alt kan styres fra mobiltelefonen. Så lenge eier har strøm på telefonen, kan lys, gulvvarme, låssystem, garasje og brannalarm styres fra sofaen, jobben eller fra ferien i utlandet i det nybygde funkishuset.

Inspirasjon

Har du noen gang vært på tur i bydeler og områder du ikke er kjent, og tenkt: Hva kostet det å bo her? Eller har du kanskje lurt på hva din egen bolig er verdt? Ved hjelp av vår nye app kan du få svaret på akkurat dette.

Økonomi og jus

Hvor mye kan egentlig en leiligheten øke i verdi dersom man endrer planløsningen for å få et ekstra soverom? Sammen med eiendomsmegler Tim Fagerli Løvlie fra Nordvik Nydalen tok vi turen til en leilighet på familievennlige Kjelsås, for å snakke med noen som akkurat har blitt ferdig med å flytte kjøkkenet for å få et ekstra barnerom.

Inspirasjon

Vi spurte eiendomsmegler og partner, Frode Bergheim Koppergård, fra Nordvik Ullevål hva som skal til for å gjøre en toroms til en treroms, og hvilken verdiøkning man eventuelt kan vente seg.

Inspirasjon

Vi fikk interiørdesigner Laila Sjøholt fra Mondo Interiør til å plukke ut 5 kjøkkenfavoritter fra vårt interiørgalleri. Liker du et kjøkken med åpen løsning, med hvite klassiske fronter eller et mer mørkt og trendy uttrykk? Se Lailas favoritter og finn din kjøkkendrøm her!

Inspirasjon

Se stylist, blogger og skribent, Tina Leqvamb, fra Bonaturlig sine fem favoritter fra interiørgalleriet vårt.

Last flere