Godt lesestoff for boligelskere!

Magasinet

Scroll ned for å lese artikler.

Meglerens tips til budrunden

21. september 2022

Har du akkurat funnet drømmeboligen og lurer på hvordan du skal by? Megler Silje Heggø fra Nordvik Torshov og Gamle Oslo gir deg eksperttipsene før budrunden.

Hvordan bruke farger i hjemmet ditt

2. september 2022

Mange ønsker seg et fargerikt hjem, og ønsker å male i knæsje farger, men vil det gjøre den mere salgbar den dagen du skal selge? Vi har spurt ekspertene.

Dette er forskjellen på e-takst og verdivurdering

15. august 2022

Ønsker du bare å vite hva boligen din er verdt eller trenger du en vurdering du kan benytte til å refinansiere boliglånet ditt med? Her forklarer vi forskjellen på verdivurdering og e-takst.

Sol, sjø og strand i Son

30. mai 2022

Legg til spektakulær utsikt og sprek arkitektur – og de fem nye eneboligene som bygges i Brevik i Son, er oppsummert.

Himmel og hav – er det Holmestrand?

24. mai 2022

Er du blant de mange som vurderer å flytte hitover? Nå kan du sikre deg huset du drømmer om – på toppen av fjordbyen som stadig kommer nærmere både Drammen og Oslo.

Når er den beste tiden å selge sommerhytta på?

8. april 2022

Våren er perfekt tidspunkt å selge sommerhytta. Ikke bare får du vist hytta fra sin beste side, men det er også flere fridager, som åpner for at interessenter kan komme på privatvisninger. Men hva bør du tenke på før du setter i gang?

Nytt år, nytt bad?

21. mars 2022

Dette er trendene du kan følge, og reglene du skal følge, i 2022.

Slik gjør du boligen visningsklar

1. mars 2022

Boligbildene og hvordan leiligheten oppleves på visning, kan bety mye for salgssummen. Vi lot to av våre meglere fortelle hva de ville gjort med en leilighet før visning, på attraktive Rodeløkka.

Suksess med klargjøring

15. februar 2022

At Norge under pandemien har blitt mer opptatt av bolig kan eiendomsmeglerfullmektig i Nordvik Bergen Pernille Troye skrive under på.

Last flere