Moderne enebolig med egen strand – 45 minutter fra Oslo!

Inspirasjon

25. mai 2023

Få boliger igjen – sikre deg en stilren enebolig i Son/Brevik med egen strand! Ideelt for både barnefamilier og godt voksne.

Tre stilrene og moderne hus er til salgs i Oslofjordens havneperle, Son! Norges nordligste «sørlandsby» byr på spennende historie, vakre strender og små, hvite trehus i snirklete brosteinsgater. Her kan du sikre deg drømmehjemmet. To av fem boliger er allerede solgt – sikre deg din bolig før du tar sommerferie!

– Det hadde en wow-faktor. En spektakulær beliggenhet som dette, like ved sjøen, er det sjeldent vi kommer over, sier prosjektleder hos utbygger Glomar Eiendom, Ingar Pedersen, om første møte med tomta.

Interessert? Meld din interesse her

Son - en vakker kystperle

Son, med sine litt over 7000 innbyggere, er kjent som Oslofjorden havneperle. Vakre, hvite trehus i idylliske og snirklete havnegater gir assosiasjoner til en klassisk sørlandsby. Son småbåthavn er en av de mest attraktive havner i Oslofjorden, noe som gjør Son til et populært sted å feriere. Den vakre kystperlen har en rekke sjarmerende restauranter, gallerier og forretninger og med kort avstand til Oslo, er det mange som flytter til Norges «nordligste» sørlandsby.

Egen sandstrand nede ved sjøen

Ønsker dere å ta frokosten, lunsjen eller middagen på stranden? Alle boligene har bruksrett til en idyllisk parsell med sandstrand nede ved vannet. Ta med deg kaffekoppen ned til stranda for å se på soloppgangen, eller nyt en sen middag på stranda med venner og familie og få med deg den vakre solnedgangen.

Nå er disse unike boligene til salgs - se flere detaljer og pris her.

Boligen har bruksrett til en egen sandstrand nede ved vannet. Her kan du nyte frokosten til soloppgang eller se på solnedgangen etter middag.

Boligen er utstyrt med en nydelig vinterhage med panoramautsikt, vannbåren gulvvarme og isolerende foldedører i glass.

Varm vinterhage med panoramautsikt

Boligene ligger med langsiden ut mot sjøen slik at mest mulig lys slipper inn. Dessuten får de en deilig vinterhage med vannbåren gulvvarme og isolerende foldedører i glass. Om vinteren, eller på regnværsdager på sommeren, vil det altså være samme klima i vinterhagen som i stua. På godværsdagene er det bare å åpne opp dørene ut til terrassen, lene seg tilbake og ta innover seg de idylliske omgivelsene.

Topp standard og varme fra energibrønn

Utsikten har du glede av fra både kjøkken, stue og soverom. Boligene er romslige, med 260 kvadratmeter, fire soverom og to bad i tillegg til vaskerom. På hovedplanet ligger hovedsuite med masterbad og store romløsninger for kjøkken og stue. Her er det sømløs tilknytning til uteområdene med flere usjenerte soner.

Fra soverommet kan du både få med deg soloppgang og solnedgang da hele boligen har panoramautsikt med langsiden ut mot sjøen.

– Utbygger har tilført prosjektet kvaliteter som ikke er vanlig for nybygg. De har for eksempel boret etter energibrønn, slik at huset har vannbåren varme, forklarer eiendomsmegler Stian Pøhner hos Nordvik Frogner.

Nå kun tre boliger igjen! Se hvilke som er ledig her

Idyllisk beliggenhet og pendleravstand til Oslo

Kombinasjonen av umiddelbar nærhet til sjøen, og pendleravstand til Oslo, gjør dette til ettertraktede boliger for en bred målgruppe. Med et rolig boligområde vil enhetene være attraktive både for barnefamilier, samt for en mer voksen kjøpegruppe, som ønsker å bo enkelt og behagelig.

Med umiddelbar nærhet til sjøen, og pendleravstand til Oslo, er dette ettertraktede boliger for en bred målgruppe.

Flytt rett inn våren/sommeren 2023!

Ta kontakt for å oppleve sørlandsidyllen i Oslofjordens havneperle. Det er ikke boplikt, som betyr at Vestsolveien også kan være fritidsboligen du drømmer om. De siste tre boligene står klare for innflytting i mai/juni 2023, så her gjelder det å melde sin interesse raskt!

Bilder

Interessert? Meld din interesse her