Nordvik åpner kontor i Brumunddal

Nyheter

6. juni 2019

Vi er i sterk vekst, og nå åpner kontoret Nordvik Innlandet i Brumunddal.

- Boligmarkedet i Innlandet er svært spennende, og vi er glade for at vi nå kan tilby vår faglige ekspertise, lokalkunnskap og innovative, digitale løsninger for boligsalg i dette markedet, sier Martin Anmarkrud Kiligitto, adm. direktør i Nordvik.

Nordvik Innlandet vil ha kontor i Brumunddal, med Ringsaker, Mjøsbyene og fritidsmarkedet i regionen som satsningsområder. Kontoret åpner i nye lokaler i tredje etasje i Mjøstårnet, og daglig leder er Anne Mari Skogstad.

- Områdene rundt Mjøsa er svært attraktive, både for alle som bor her fra før, og for de som ønsker å flytte ut av for eksempel Oslo. Mange som er oppvokst på Innlandet ønsker å flytte tilbake når de er ferdige med studier og er i etableringsfasen.

– Nye E6 og bedre togforbindelser til både Gardermoen og Oslo har gjort regionen mye mer aktuell for mange, og den utviklingen tror vi fortsetter. Vi har sterk tro på vekst i boligmarkedet på Innlandet, både når det gjelder aktivitet og pris.

Anne Mari Skogstad

Skogstad har fire eiendomsmeglere med seg på laget og skal rekruttere flere. Alle fem på kontoret har sterk lokalkunnskap. Hun tror Nordvik kan bidra med noe nytt til både boligselgere og -kjøpere i regionen.

– Våre kunder er gjerne litt mer opptatt av bolig enn andre, og ønsker solid faglig rådgivning i kombinasjon med de nyeste digitale løsningene for markedsføring av bolig og gjennomføring av salgsprosesser. Vi er glade for at vi nå også kan tilby dette til boligelskere i Innlandet, sier hun.

Nordvik ble etablert som frittstående eiendomsmeglerkjede i august 2018, og har i dag 14 kontorer fordelt på Oslo, Akershus, Buskerud, Bodø og Nordvik Innlandet.

I løpet av det siste året har vi blant annet lansert en boligapp som i løpet av sekunder gir boliginteresserte et prisestimat på en bolig. Kun ved å bruke mobilkameraet. Vi har også blant Norges største inspirasjonsgallerier for boliginteriør og et digitalt boligmagasin som viser fram boliger til salgs på en helt unik måte.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Tom André Aas
Kommunikasjonsdirektør i Nordvik
+47 932 38 838
t.aas@nordvikbolig.no

Anne Mari Skogstad
Daglig leder, Nordvik Innlandet
+47 99 61 91 50
a.skogstad@nordvikbolig.no