Nordvik Grünerløkka har bursdag!

Nyheter

9. september 2019

Ett år har gått siden Nordvik åpnet sitt kontor på Grünerløkka.

– Året har gått fort, og vi har hatt en veldig god start. Vi var allerede litt i gang i dette markedet da vi startet, men etter at vi åpnet et eget kontor har vi nesten doblet markedsandelen vår. Utviklingen viser at vi definitivt har noe her å gjøre, forteller Morten Marthinsen, daglig leder ved Nordvik Grünerløkka.

Kontoret har sin hovedportefølje i de populære områdene Grünerløkka og Gamle Oslo. Marthinsen forteller at de har vært opptatt av å vokse på riktig måte, og i riktig tempo.

– På kontoret er vi seks kollegaer som alle brenner for yrket, og flere av oss bor selv, eller har bodd, på Grünerløkka og i Gamle Oslo. Vi kjenner derfor nabolaget godt, noe vi mener er viktig for å gi kundene de gode rådene i salgsprosessen, og for å formidle alt det positive som kjennetegner området til potensielle kjøpere på visning, forteller han.

Selger Løkka-stemningen

Grünerløkka fikk kultstatus for noen år siden, men også Gamle Oslo har de siste årene opplevd et løft som gjør at flere boligeiere nå søker seg hit.

– Det er veldig mange som vil bo på Grünerløkka og i Gamle Oslo. Det er nok et yngre alderssegment her nå, sammenlignet med tidligere. Mange av de unge forteller at de opplever områdene på Oslo Vest som mindre sentrumsnære. De vil gjerne at det skal skje noe, og da er dette området perfekt. De kjøper området, like mye som de kjøper boligen, sier Marthinsen.

Han forteller at Nordvik sitter på et stort utvalg boliger i alle prisklasser. En del av boligene har en klassisk og sjarmerende stil, mens andre er nye og moderne leiligheter som er under fem år gamle.

– De mindre leilighetene som gjerne går til førstegangskjøpere selges for alt fra 2,3 millioner og oppover. Men vi har også mange store leiligheter på rundt 150 kvadratmeter som selges for 16 millioner og mer. Her er det noe for enhver smak, og enhver lommebok, sier han.

Marthinsen forteller også at stadig flere blir boende på Løkka. Dette gjelder også barnefamiliene.

– Grünerløkka har alt: Et pulserende uteliv, nisjebutikker, og den koselige Løkka-stemningen, med torg og folkeliv. Vi ser også en tendens til at flere familier ønsker å bli boende, selv etter at de har fått barn, ettersom de har både gode skoler, parker, fotballbaner og sitt sosiale liv her. Intern flytting er ganske vanlig for dette segmentet, som gjerne kjøper seg opp i både størrelse og standard over tid, men holder seg til det samme området, avslutter han.