Vi lanserer boligkalkulator

Nyheter

15. januar 2019

Vår nye boligkalkulator gjør det enda enklere for deg å finne ut om du har råd til drømmeboligen. Med noen enkle tastetrykk kan du nå få opp hva boligene du ser på, gir av endringer i dine månedlige utgifter.

Det finnes allerede flere boliglånskalkulatorer på nett, og vi vet de blir flittig brukt av de som er på boligjakt. Dessverre viser andre kalkulatorer bare hva det nye lånet koster, og ikke hva det vil bety for økonomien din. Vi har gått et skritt lenger.

Nordvik boligkalkulator viser deg hva kostnadsendringen blir per måned, inkludert fellesutgifter og/eller kommunale avgifter, ved kjøp av ny bolig. Alt du trenger å gjøre er å følge instruksjonene og legge inn tallene for din bolig.

Slik bruker du boligkalkulatoren:

  1. Fyll inn adressen på din nåværende bolig, og få et raskt estimat på hva den er verdt. Dette er kun et estimat beregnet ut fra markedsendringer i området. Ønsker du mer nøyaktige tall å forholde deg til, kan du bestille verdivurdering fra en av våre eiendomsmegler her.
  2. Fyll inn hva du har i boliglån, lånekostnad per måned, fellesutgifter, kommunale avgifter og eventuelt om du har annen egenkapital til kjøp av ny bolig.
  3. Definér lånebetingelsene. Vi har lagt inn standard lånebetingelser og 25 års nedbetalingstid, dette kan du endre hvis du vil.
  4. Se komplett utregning: Den månedlige kostnaden ved kjøp av boligen og hvor mye lånekostnader og fellesutgifter utgjør av dette.

Kalkulatoren kan du åpne fra alle boliger du ser på Nordvikbolig.no, og det er enkelt å fylle ut tall på boliglån, kostnader og egenkapital.

Lagre tall til neste søk

Har du lagt inn dine tall én gang, vil du hver gang du går inn på en bolig på nordvikbolig.no, få opp hva endringen blir.

Vi håper Nordvik boligkalkulator vil hjelpe deg et godt stykke på vei på jakten etter din neste boligdrøm!

Se hvilke boliger vi har ute for salg, og test kalkulatoren her.