Det kan bo mange muligheter i boligen din!

Bestill verdivurdering hos en megler som ser alle.

  • Uforpliktende møte med megler
  • Motta tips og råd
  • Sett av 30 – 60 minutter

Kundeanmeldelser av Nordvik

4.8 (8623 vurderinger)


Hva sier våre mest fornøyde kunder

Anja

juli 2024

Camilla har solgt to leiligheter for oss, og vi har vært strålende fornøyde fra første møte og fram til begge overtagelsene var gjennomført. Camilla er alltid tilgjengelig, og ingen spørsmål er for små eller for store. Hun har full kontroll på alle detaljer, og vi har følt oss veldig ivaretatte gjennom hele prosessen. Boligfotograf Martine var også en drøm å samarbeide med, og bildene ble veldig flotte. Vi gir Camilla våre varmeste anbefalinger, og vil benytte henne igjen ved neste boligsalg.

Hva er dette?

Mange drømmer kan starte her

En verdivurdering er et smart sted å starte jakten på den neste boligen og gir trygghet for hva du kan by. Det er også nødvendig for å få reforhandlet lånet på nåværende bolig. Men en verdivurdering kan være både inngangsbilletten til å oppfylle hyttedrømmen, kjøpe ny bil eller å hjelpe barna inn på boligmarkedet. Her ser megleren muligheter som du kanskje ikke har tenkt på.

Vi ser mulighetene

Derfor bør du bestille verdivurdering fra en megler som ikke bare kan sette en riktig pris, men som også er godt orientert i forhold til hvordan du kan benytte deg av de mulighetene som ligger i boligen. For å få mest mulig nytte av et meglerbesøk, kan det derfor være lurt å gi megleren noen ord om hva du ønsker å bruke verdivurderingen til, i bestillingsskjemaet.

Slik foregår det

En verdivurdering tar som regel rundt en halvtime, men vi setter gjerne av lenger tid dersom det er mer kompliserte spørsmål du ønsker å ta opp. Megleren har på forhånd funnet fram alle relevante opplysninger om boligen, men det er fint om du tenker gjennom om det er spesielle forhold som burde med og at du har dokumentasjon for eventuelle oppgraderinger. I ettertid vil du få tilsendt en e-takst eller et verdivurderingsdokument på e-post av megler som forteller om boligens standard, prisstatistikk for området samt andre nødvendige opplysninger og dokumentasjon.

Allerede klar til å selge?

Selge bolig

Å selge bolig handler ikke bare om lokalkunnskap.

Selge bolig