Bli med inn i Vita og Wandas designleilighet på Strømmen

Mitt salg

15. mai 2024

Da de to tvillingsøstrene Vita og Wanda Mashidi kjøpte leiligheten på Strømmen utenfor Oslo i 2021, hadde de en enkel plan om å male noen vegger. Før de visste ordet av det, var hele leiligheten oppgradert.

Med hjelp fra en interiørarkitekt ble resultatet en betydelig påkostet designleilighet. Eller som eiendomsmegler i Nordvik, Sisilie Berg beskriver den: En drømmebolig av de sjeldne.

– Bor du i dette hjemmet, må du klype deg i armen hver eneste dag. Vita og Wanda har skapt en helt fantastisk atmosfære, sier Sisilie.

Med sine 122 m2, peis, spesialtilpassede garderobeløsninger og en lekker smijernsdør mellom stue og gang, skiller den eksklusive leiligheten seg betydelig ut på det nye byggefeltet på Strømmen.

– Det er ingen hemmelighet at det kreves litt ekstra for å skape et hjemmekoselig uttrykk i et nybygg, men det har de definitivt fått til i Sidesporet 6, fortsetter Sisilie.

Eiendomsmegler Sisilie Berg

Wanda Mashidi

Sentralt og rolig

Strømmen har de siste årene blitt et attraktivt sted å bo. Fra leiligheten er det gåavstand til Strømmen Storsenter og togstasjon med hyppige avganger til Lillestrøm og Oslo S. I tillegg er det kort vei til badevann, skiløyper, turstier og flotte omgivelser langs Nitelva.

– Til tross for at det er sentralt, oppleves området som veldig rolig. Det er ikke noe støy eller kaos, sier Wanda.

– Også er det et skikkelig godt naboskap her! Sameiet er godt drevet, og det gjør det veldig behagelig å bo her, legger Vita til.

Perfekte forhold

Med tre balkonger kan leiligheten by på sollys hele dagen, og Vita og Wanda forteller at de aldri trenger å «stresse hjem for å rekke solen».

At leiligheten på Strømmen skulle være fotovennlig var særlig viktig for influenserne, som til daglig dokumenterer store deler av livet sitt på sosiale medier.

– Vi har tatt et bevisst valg om å ikke ha for mye småting og bilder på veggene. Også har vi god skap-plass overalt, i gangen, på badene, på soverommene og på kjøkkenet. Slik unngår vi rot.

Vita Mashidi

Søstrene har skapt en lys og nøytral leilighet, som samtidig ikke føles steril. Fargepaletten i naturfarger er harmonisk og lun og har innslag av sterkere farger fra detaljer i lamper og møbler.

– Vi får daglig spørsmål om hvilke veggfarger vi har valgt, sier Vita.

– Og spørsmål om flisene i gangen som er importert til oss fra Italia, følgerne våre elsker dem, legger Wanda til.

Hotellfølelsen hjemme

Leiligheten har en god planløsning med to store soverom med tilhørende bad. Begge soverommene har skap- og kontorløsning spesialtilpasset til rommene, og fluffy vegg-til-vegg tepper.

– Jeg har en høy og luftig seng, og skap- og kontorløsning fra Leba som gir et eksklusivt og komfortabelt uttrykk. Det blir litt som i en suite, sier Vita.

Wanda har satt inn et garderobeskap med speilutførelse som gir et tidløst uttrykk, reflekterer lys og gjør at rommet virker større enn det er.

Bilder

Stilfullt samlingsrom

Kjøkkenet, med spiseplass og stue i ett utgjør en sentral del av leiligheten. Innredningen er fra HTH, benkeplatene og sprutsonen av marmor, og frontene i eik.

– Det at det er plass til et stort spisebord med gode lysforhold skaper en hyggelig atmosfære i det som kan kalles et allrom, sier Sisilie Berg.

Tvillingsøstrene har også tilgang på en balkong med grill, rett ut fra kjøkkenet.

– Jeg kaller den for luksusbalkongen, den er utrolig praktisk. Det er også der vi sitter med en rolig kaffekopp på morgenen, sier Vita.

– Kjøkkenet, med alt det rommer, er på mange måter hjertet av leiligheten vår. Det er mitt favorittrom. Jeg kommer til å savne det den dagen vi flytter, avslutter Wanda.

Bilder

Se hele salgsoppgaven her