Suksess med klargjøring

Inspirasjon

15. februar 2022

At Norge under pandemien har blitt mer opptatt av bolig kan eiendomsmeglerfullmektig i Nordvik Bergen Pernille Troye skrive under på.

- Det er så kjekt med selgere som ser verdien av en flott presentasjon sier den lovende megleren, som har fått rekordfart på karrieren sin hos eiendomsmeglerkjeden Nordvik.

Da vi spør Pernille om hvorfor hun valgte seg inn i eiendomsmegleryrket svarer hun kontant

- Det å kunne skape sin egen suksess, samtidig ha en inspirerende hverdag, og virkelig føle på at jeg hjelper mennesker videre er det aller viktigste for meg.

Ifølge Pernille ligger nøkkelen til suksessen i klargjøringsarbeidet hun legger ned i forkant for sine kunder.

– Jeg setter alltid av god tid til hvert eneste element i salgsprosessen. Dette gjør at kundene mine får den oppfølgningen de fortjener, og ikke minst har behov for.

Blant dine kollegaer løftes du opp som «styling-megleren». Hva ligger i det?

- I mine øyne går boligsalg og presentasjon som hånd i hanske. Det å presentere et flott objekt er helt nødvendig for å skille seg ut i dagens marked. Helt fra jeg startet som Trainee har jeg hjulpet mine meglerkollegaer med å skape flotte presentasjoner. Jeg bryr meg virkelig om å skape noe pent!

Og at det er noe unikt med Pernille sin fremtreden kan Andreas Holt, selger av Solheims Tverrgate 18 skrive under på.

- Det var noe med pågangsmotet og oppfølgningen, som gjorde at jeg valgte henne, fremfor fire andre konkurrerende firmaer. Videre forteller han følgende:
«Viktigheten av enkelte detaljer, og det som fremhever og utmerker seg, fikk jeg gode innspill på av Pernille. Pernille er påliteligheten selv, og samarbeidet har vært en fornøyelse, absolutt hele veien». Dette er et utdrag fra anmeldelsen Pernille mottok etter å ha fullført salgsprosessen som endte i prisrekord i borettslaget.

- I dette tilfellet fikk kunden min en detaljert liste, rom for rom, og jeg kom opp og hjalp han med de siste detaljene før fotografen kom. I tillegg anbefalte jeg han å sette opp en hekk, for å skjerme innsyn. Han fikk også råd om utemøblement for å skape stemning. Det ble fantastisk!

Se forskjellen her:

Når vi spør Pernille om hva som er hennes beste klargjøringstips, svarer hun følgende:

- Bruk mye av det du allerede har i boligen. Av og til er det små detaljer som må på plass for å skape en helhet. Jeg gir alle kundene mine en detaljert liste, rom for rom, med en oppskrift til hvordan hvert rom bør presenteres. Dette bruker jeg mye tid på. Her får kundene mine tydelig rådgivning med forslag til fargekoder til maling, ommøblering og en rimelig handleliste med interiør og pynt som tar seg godt ut på bilder. Jeg er alltid med før fotografen kommer for å hjelpe selger med siste finish.

Vurderer du å pusse opp før du skal selge boligen din? Pernille er opptatt av at oppussingen skal være lønnsom.

- Hvis du først skal bruke penger på oppussing, så bør det være lønnsomt. I enkelte tilfeller vil det lønne seg med en total oppussing, men i de fleste tilfeller holder det med overflateoppussing. Ikke puss opp bare for å pusse opp. Sørg for at du tjener på det, og gjør det skikkelig. Det kan fort være den beste timebetalingen du har hatt. Jeg gir tydelige råd når det kommer til valg av fargekoder til maling, gulv, kjøkken, baderomsmøblement etc.

Pernille vil ikke avsløre for mye av hva hennes beste tips er, men svarer på generelt grunnlag at nøytrale beige-farger er det som er i vinden. Jeg vil anbefale alle å følge meg på min meglerprofil på instagram «meglertroye». Her legger jeg ut mye fra min hverdag som eiendomsmeglerfullmektig.