15 år i Nordvik

Nyheter

9. oktober 2023

Thomas Kiligitto etter 15 år i Nordvik: – En arbeidsplass der du stadig utvikler deg

En av hjørnesteinene i Nordvik er forpliktelsen til å utvikle og beholde erfarne meglere og ledere i organisasjonen. Våre kunder skal vite at Nordviks meglere er en del av en kjede som investerer i de ansatte over tid.

Menneskene i Nordvik er uten tvil kjedens mest verdifulle ressurs. For at Nordvik skal fortsette veksten og få stadig flere fornøyde kunder som kommer tilbake igjen og igjen, er vi helt avhengig av å tiltrekke oss de beste folkene, og ikke minst beholde dem.

I starten av oktober var kjedeledelsen og ansatte hos Nordvik St.Hanshaugen samlet for å markere Thomas Kiligitto, som feirer 15 år hos Nordvik.

– Hvor hadde Nordvik-kjeden vært i dag uten deg?

Thomas startet som eiendomsrådgiver og er i dag eiendomsmegler, salgsleder og partner hos Nordvik St.Hanshaugen. Han har også etablert flere kontorer, og vært daglig leder. I 2022 fullførte også Thomas sin MBA ved Norges Handelshøyskole.

- Thomas har gjennom sitt virke vært en sterk pådriver for Nordvik St. Hanshaugen, men også for kjeden samlet. Erfarne ansatte som Thomas gir stabilitet, visdom og inspirasjon til hele teamet, understreker Nils Nordvik.

– Erfarne ansatte deler sin kunnskap, veileder nye kolleger og bidrar til en kultur av kontinuerlig vekst og forbedring, sier Nils Nordvik.

Nils Nordvik gratulerer Thomas med merkedagen:

– Jeg har mange ganger stilt meg selv spørsmålet: Hvor hadde kjeden vært i dag uten deg? Du har vært og er en enorm drivkraft for ansatte, for faget, for kontoret og kjeden samlet. Takk for innsatsen du legger for dagen.

En arbeidsplass der du stadig utvikler deg

– Jeg er utrolig stolt over å hedre Thomas og hans mangeårige virke for Nordvik. Det er krevende å stå i denne jobben i så mange år. Han har derimot vist en imponerende evne til å tilpasse seg og være en verdifull ressurs for både kunder og kollegaer. Vi ønsker deg all lykke til videre, sier Kommunikasjons- og HR-direktør Tom André Aas.

Nordvik er opptatt av at de ansatte skal være med så lenge som mulig. Dette nyter kundene godt av, men også kolleger i kjeden.

Dette kommer derimot ikke av seg selv. Kjeden jobber kontinuerlig med å skape en arbeidsplass som er attraktiv for de som jobber langsiktig, forteller HR-direktøren.

– Vi tror på å dyrke talenter internt og gi våre ansatte verktøyene, opplæringen og støtten de trenger for å nå sine mål. Dette er en del av vår forpliktelse til å være en arbeidsplass der du kan stadig utvikle deg, uansett hvilket stadium du er i karrieren din. Thomas er et godt eksempel på dette, sier Aas.