Eiendomsmeglerkjeden Nordvik fortsetter å vokse – åpner nytt kontor på Finnsnes

Nyheter

26. januar 2021

Daglig leder Silje-Charina og saksbehandler/fotograf Truls Jørgensen Aasnes

Mandag 1. mars åpnet Nordvik sitt 23. kontor, denne gang på Finnsnes.

Kontoret skal betjene hele Midt-Troms, som inkluderer kommunene Senja, Sørreisa, Målselv, Bardu, Dyrøy og Salangen, og blir dermed det nordligste av Nordvik sine kontorer.

– Vi bor i Norges fineste landsdel med naturen rett utenfor stuedøra med kort vei til det meste vi trenger, forteller daglig leder og innehaver av Nordvik Finnsnes, Silje-Charina Skog.

Silje-Charina kommer selv fra Sørreisa og er utdannet jurist. Hun har tidligere jobbet i Eiendomsmegler1 og har nå åpnet eget Nordvik kontor. Med seg på teamet har hun med seg saksbehandler og fotograf Truls Jørgensen Aasnes. Sammen ønsker de å benytte Nordvik apparatet og egen lokalkunnskap for å kunne tilby den desidert beste markedsføringen av bolig i Midt-Troms.

God prisvekst på boliger og fritidsboliger

Silje-Charina forteller at til tross for at vi er midt i en pandemi har boligmarkedet i Midt-Troms aldri vært bedre.

– Det er blitt solgt boliger jevnt hele veien og de fleste områder i vårt nedslagsfelt opplever en god prisvekst. Det blir flere og flere eneboliger for salg og det tar kortere tid å omsette dem. Når sydenreisa er blitt avlyst er det i tillegg flere som har penger til overs og velger å investere disse i fritidsboliger lokalt i vårt flotte område.

Hun påpeker at Midt-Troms skiller seg fra andre steder i landet når det gjelder kjøp og salg av bolig.

Vårt mål er å lose kundene våre gjennom en trygg og enkel prosess når de har bestemt seg for å ta steget videre

– I Oslo er det ikke uvanlig å kjøpe og selge bolig mange ganger i løpet av livet, mens her bor folk i samme bolig nærmest hele livet. Dette kan gjøre at mange opplever prosessen ved salg, flytting og nytt kjøp som utrolig krevende. Vårt mål er å lose kundene våre gjennom en trygg og enkel prosess når de har bestemt seg for å ta steget videre, sier hun.

Kvalitet i høysetet

Silje-Charina brenner for jobben som eiendomsmegler å ønske å tilby den beste tjenesten på markedet. Som daglig leder ved Finnsnes kontoret har hun satt seg flere ambisiøse mål.

– Vi ønsker å markedsføre Midt-Troms på en god måte, vi skal ikke bare selge bygninger, vi skal selge regionen vår også. Eiendomshandel handler om mer enn bare når kjøkkenet var sist pusset opp, det handler om nærområde, naboskap, kvalitet på skoletilbud, nærhet til helsesenter og dagligvare, natur eller rett og slett bare å komme seg unna alt dette. Vi kjenner regionen godt, og lokalkunnskap kombinert med et godt markedsapparat er oppskriften på å lykkes med det gode boligsalget.

Salg av boliger og fritidsboliger er en av livets desidert største avgjørelser og har enorm påvirkning på folks privatøkonomi. For oss står derfor kvalitet i høysetet, og vårt fokus vil være å holde høyt eiendomsfaglig nivå, tilby den beste digitale markedsføringen så vel som god gammeldags kundekontakt.