Feirer nytt år med nytt kontor!

Nyheter

2. januar 2024

I 2024 kan sørlendingene glede seg over at tilbudet på eiendomsmeglersiden blir enda litt bedre. Den 2. januar åpner nemlig Nordvik kontor i Arendal, som blir kjedens første kontor på Sørlandet.

Kristoffer Eastwood blir kontorets daglige leder. Det internasjonale etternavnet til tross - Eastwood er født og oppvokst i Arendal, og etter å ha jobbet mange år som megler i hovedstaden setter han nå kursen sørover, og mot hjembyen.

– Arendal er en by hvor det skjer mye spennende. De aller fleste har vel fått med seg Arendalsuka som er årets store begivenhet, i tillegg til andre arrangementer som Tall Ships Race. Men det er mye mer enn fest og moro som skapes i Arendal: Morrow er i gang med å bygge ut en stor batterifabrikk som trolig vil tiltrekke seg mye arbeidskraft, i tillegg til at andre kjente selskaper har hovedkontor her, blant annet Arendals Fossekompani, Asko, Ugland og Gard.

- I tillegg er Arendal også et veldig populært feriested for mange nordmenn, sier Eastwood.

En lokal front


Nordvik Arendal blir eiendomsmeglerkjedens kontor nummer 32 og Nordviks første kontor på Sørlandet. For å ta unna for den stadig økende etterspørselen etter meglertjenester har Eastwood fått med seg to lokale meglere på laget.

Cecilie Thorbjørnsen har inngående kjennskap til byggeskikk og arkitektur, og har tidligere jobbet for blant annet Meglerhuset, DNB Eiendom og Block Watne.

– Hun har drevet med rådgivning innen planløsning, materialvalg, kjøkkenløsninger og fargevalg, og har et stort kontaktnett i Arendal og omegn som jeg tror vi vil dra stor nytte av, sier Eastwood.

I tillegg melder den erfarne og lokalkjente megleren Even Nyheim Guttormsen overgang fra DNB Eiendom til Nordvik Arendal. Guttormsen har jobbet 11 år for Sørmegleren og 1 år for DNB Eiendom, og vet mye om hvordan markedet i Arendal beveger seg.

– Vi kjente hverandre ikke fra før av, men så alle potensialet for en ny aktør i Arendal, og vi oppdaget raskt at vi hadde de samme visjonene om hva vi ønsket å skape. Valget av kontorlokale sier vel sitt.

For å støtte kontoret i alle sine oppgaver er Turid Mjaasund ansatt som kontorsjef. Hun har lang erfaring innen kundepleie og administrasjon.

Nordvik Arendal har nemlig slått seg opp midt i gågaten i den ærverdige Thommesengården – en herskapelig bygning kjennetegnet av stukkatur, søyler og hele fire meter under taket.

– Håper både nye og gamle kunder vil kommen inn på besøk, enten for å ta en kopp kaffe eller en hyggelig boligprat, sier Eastwood.

Premium presentasjon


Som boligområde er Arendal unikt. Her finner vi en særegen blanding av nye og gamle bygg, funkis og godt bevart småhusbebyggelse i tre, og det er både fast- og ferieboende som oppholder seg her.

– Det som er litt spesielt med Arendal er at hyttene stort sett eies av arendalitter. Dette i motsetning til for eksempel Kragerø, hvor mange objekter kjøpes av østlendinger. Det viser hvor glade arendalittene er i byen sin.

Eastwood har planene klare for hvordan han skal vinne tilliten til boligeierne og boligkjøperne i Arendal:

– Er det noe vi er sterke på så er det markedsføring og presentasjon av bolig. Vi kommer til å tilpasse markedsføringen til ulike målgrupper, og lover som alltid premium presentasjon. Dét er det som først og fremst skal kjennetegne Nordvik Arendal, avslutter han.