Flytter hjem

Nyheter

1. desember 2020

Foto: CF-Wesenberg

1. desember åpner Nordvik sitt 22. kontor, denne gang i Tønsberg.

Vi ser at flere gjør som meg og min kone, og flytter tilbake til hjembyen sin, og vi tror at antallet bare vil øke etterhvert som folk får mer fleksibilitet i arbeidshverdagen, forteller daglig leder ved nye Nordvik Tønsberg, Thomas Hole Møyland.

Med over ti års erfaring som eiendomsmegler, blant annet i Postbanken-/ DNB Eiendom og deretter ved Eie på Skøyen, har han sammen med familien pakket eskene og flyttet tilbake til konas hjemby Tønsberg og åpner nytt meglerkontor sammen med tre andre kollegaer.

– Vi skal hete Nordvik Tønsberg, men vil betjene hele Vestfold. Jeg har fulgt godt med på boligmarkedet her i snart 9 år samt solgt både hus og leiligheter her - og det er et stort og spennende marked. Vi har satt sammen et stjernelag, med blant annet to av de mest omsettende meglerne i Tønsberg og omegn, så dette har vi gledet oss til, sier han.

Norges solkyst

Tønsberg er Norges eldste by, og den dyreste hyttekommunen i landet.
Spesielt høy er etterspørselen etter eneboliger – med hage, garasje og hyggelige naboer. Møyland forteller at området også har mange leiligheter og nybygg, og at de finnes i alle størrelser og prisklasser. Fritidsbolig på Tjøme eller Hvasser er også svært ettertraktet, der prisene fort er oppe i godt over 20 millioner.

– Prisen for en enebolig avhenger jo selvfølgelig av standard og beliggenhet, men du får mye hus for under 6-7 millioner kroner. Mange av leilighetene kommer også med både sjøutsikt og kveldssol, og med gåavstand til vannet. Sånn sett passer området både for barnefamilier som vil ha større plass, og eldre som ønsker seg en mer stille og rolig tilværelse.

Stadig flere har fått øynene opp for området, og Hole forteller at til tross for et turbulent år har det vært høy etterspørsel etter eneboliger i Tønsberg.

– Det er turmuligheter rett utenfor døren, og mye å finne på, både av kulturelle arrangementer, som Slottsfjellfestivalen og konserter/show i Foyn Hagen, Klubben og Oseberg Kulturhus. Det er kort vei til sjøen, og mye båtliv og hygge på brygga om sommeren. Men det er fint her året rundt, og med det nye togsporet blir det i tillegg enda kortere reisevei til Oslo.

Mer plass

Til tross for koronakrisen har eiendomsmegleren klart seg godt gjennom året som har gått, og desember ser ikke ut til å bli noe roligere med det første. Ukentlig mottar Thomas og kollegaene henvendelser fra kjøpere som er på jakt etter drømmeboligen.

– Nordmenn er generelt opptatt av bolig, og koronasituasjonen har ikke endret på dette.
I Nordvik har vi vært flinke til å ta nødvendige forhåndsregler, og boligkjøpere og selgere har blitt vant til nye rutiner. Boligmarkedet går sin gang, og ønsket om større plass og en hageflekk blir ikke mindre nå som vi tilbringer mer tid hjemme, sier han.

Hvorfor skal kundene velge Nordvik Tønsberg?

– Fordi vi kommer til å være best på service og lokalkunnskap, i tillegg til at kundene får tilgang til alle de fremtidsrettede verktøyene som Nordvik besitter. Vi er et nytt kontor, men på ingen måte uerfarne. Vi er en gjeng med meget dyktige meglere med lang fartstid i bransjen som kommer til å stå på fra start til slutt, avslutter han.

Skal du selge bolig eller trenger en verdivurdering?

Vi kommer gjerne hjem til deg på en befaring for å gi deg gode råd.