Katerin Lind-Klev ny juridisk direktør i Nordvik

Nyheter

20. november 2023

Eiendomsmeglerkjeden Nordvik har ansatt Katerin Lind-Klev i stillingen som juridisk direktør. Hun har tatt over for Helene Cappelen-Dahl, som har startet som viseadministrerende direktør.

– Vi er veldig fornøyde med å få Katerin med på laget som ny juridisk direktør. Katerin har lang og relevant erfaring, både som advokat og fra eiendomsmeglerbransjen. Hun er et solid bidrag til ledelsen i Nordvik, sier administrerende direktør, Martin Kiligitto.

Lind-Klev er utdannet jurist fra universitetet i Oslo, og fikk sin advokatbevilling i 2017. Hun kommer fra stillingen som kvalitetssjef i EIE eiendomsmegling der hun har jobbet de siste årene, og har tidligere jobbet med juridisk rådgivning i Norges Eiendomsmeglerforbund.

– Jeg er glad for å være en del av teamet i Nordvik. Selskapet har på kort tid bygget seg opp fra utfordrerposisjon til å bli en etablert og solid aktør i det norske eiendomsmeglermarkedet, og er kjent for å tilby profesjonalitet i alle ledd. Som juridisk direktør får jeg ansvar for å videreutvikle kjeden faglig, men også å bistå kontorene med løpende problemstillinger.

Katerin har tatt over stillingen som juridisk direktør fra Helene Cappelen-Dahl, som har startet i en ny rolle som viseadministrerende direktør i Nordvik.

Helene har gjort en solid innsats for å øke det faglige nivået blant de ansatte i Nordvik. I den nye rollen som viseadministrerende direktør har hun ansvar for å lede kjedens operative søyle, og jobber tett med de ulike ledelsesfunksjonene på tvers av kontorene, sier Kiligitto.

Cappelen-Dahl har vært en del av Nordvik siden januar 2019. Før det jobbet hun i flere år som advokat med kontrakts- og eiendomsrett.

– Min hovedoppgave i tiden fremover blir å sørge for videreutvikling av Nordviks gode franchisekonsept. Vi skal levere trygge og gode tjenester, og jobbe godt og riktig for våre franchisetakere, slik at alle kontorene i Nordvik fortsetter å levere gode økonomiske resultater. Jeg gleder meg til å jobbe enda tettere med de øvrige ledelsesfunksjonene hos Nordviks 31 meglerkontorer over hele Norge, sier hun.