Klar for å erobre nye Asker

Nyheter

12. desember 2019

Trond Ivar Olsen

Mandag 4. november åpnet Nordvik sitt 15. kontor – denne gangen på Slemmestad.

(Oslo, 6. november 2019) Mandag 4. november åpnet Nordvik sitt 15. kontor – denne gangen på Slemmestad.

I løpet av 2020 blir Slemmestad en del av nye Asker kommune. I den forbindelse er det gjort betydelige investeringer i infrastruktur, sosiale samlingssteder, og ikke minst – boliger.

– Så langt er det planlagt ca. 1300 nye leiligheter på Slemmestad. Sammen med de eksisterende boligene utgjør dette et betydelig marked for kjøp og salg av eiendom i området. Da må vi være der, sier Trond Ivar Olsen, daglig leder for Nordvik Slemmestad.

Olsen har jobbet som eiendomsmegler i mer enn 20 år, og har fått oppdraget med å drifte Nordviks splitter nye kontor. Nordvik Slemmestad vil ha en sentral beliggenhet med tanke på de kommende byggeprosjektene i nærområdet, vi ønsker å være «lokalmegleren»

– Utviklingen på Slemmestad er utrolig spennende. Vi ser frem til å tilby vår faglige ekspertise, lokalkunnskap og innovative løsninger til både boligselgere- og kjøpere i dette området, sier Martin Anmarkrud Kiligitto, administrerende direktør i Nordvik.

Fjordbyen Slemmestad

I løpet av de neste tre til syv årene skal Slemmestad utvikles til en fjordby og en «plussby», der mennesket og miljøet står i sentrum. Det planlegges blant annet for hyppigere avganger med hurtigbåten fra Slemmestad til Oslo, og flere gang- og sykkelveier.

– Mange av de som bor på Slemmestad og som jobber i Oslo kan nå komme seg enkelt til og fra jobb ved hjelp av hurtigbåten, som tar mindre enn 30 minutter. Kaia på Vaterland vil bli et viktig samlingspunkt, og det planlegges også for en utslippsfri ferge, sier Olsen.

Han forteller at Slemmestad har noe for ethvert behov – alt fra små, koselige leiligheter til store og eksklusive villaer.

– Mange av de eldre som i dag bor i store eneboliger kan nok etterhvert tenke seg å flytte inn i de nye leilighetene som kommer på Fabrikktomta eller Rortunet. Jeg tror derfor at vi vil få et større tilfang av yngre barnefamilier i området, som ønsker nærhet til turområder, og en trygg oppvekst og skolevei for barna sine, sier han.

Et friskt pust

Olsen presiserer at Nordvik Slemmestad ikke bare vil holde seg til området, men at de også vil bistå kunder i hele Asker, Røyken og Hurumlandet.

– Til å begynne med er vi tre megler på kontoret vårt på Slemmestad, men på sikt skal vi være fullt bemannet med seks, syv personer. De ansatte kjenner området godt og har god kontakt med nærmiljøet. Målet er at vi skal komme inn som et friskt pust og tilby kundene noe nytt, avslutter han.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Tom André Aas

Kommunikasjonsdirektør i Nordvik

+47 932 38 838

t.aas@nordvikbolig.no

Trond Ivar Olsen

Daglig leder, Nordvik Slemmestad

+47 975 40 247

t.olsen@nordvikbolig.no