Nordvik åpner nytt kontor i Skien og Porsgrunn

Nyheter

1. november 2020

Foto: CF-Wesenberg

Mandag 1. november åpner eiendomsmeglerkjeden Nordvik sitt 21. kontor i Skien og Porsgrunn.

– Vi vil i første omgang konsentrere oss om Skien og Porsgrunn, men vi har planer om flere kontorer i området på sikt, sier Kurt Thingstad, daglig leder for Nordvik Skien og Porsgrunn.

Selv er han født og oppvokst i området:

– Her er det litt roligere enn i Oslo, et lunere tempo og mindre stress, sier han.

Thingstad forteller at snittprisen for en bolig i området ligger under tre millioner, mens hytteprisene har økt mye etter at Oslo-folket fikk øynene opp for området.

– De som er på jakt etter sommerhytte har innsett at de ikke trenger å sitte i timelange køer til Kragerø. Skjærgården her er helt spesiell, med småøyer og båtturisme. Om sommeren kan man dra på konsert på Wrightegaarden i Langesund, eller benytte seg av øyhopping og avslutte med en bedre middag ute på Bjørkøya.

Går fra Krogsveen til Nordvik

Thingstad har jobbet som eiendomsmegler i 22 år, hvorav 15 i Oslo. De siste seks årene har han ledet Krogsveens kontor i Porsgrunn, men har sammen med Morten Saubrekka og Beathe Gundersen meldt overgang til Nordvik.

– Jeg tror vi har lykkes med å få på plass det riktige laget, med erfarne, fremoverlente og sultne mennesker. Det er tøff konkurranse, men vi er fremtidsrettede og digitale, sånn som Nordvik er. Vår suksessoppskrift blir å sørge for det lille ekstra, gjøre en god jobb og følge opp kundene våre tett. Foreløpig er vi tre ansatte, men vi får tre nye kollegaer over nyttår.

Har lansert ny bolig-app

Tidligere i oktober lanserte Nordvik en ny app som skal gjøre boligreisen enklere for både kjøper og selger. I appen kan kunden få tilgang til alt av informasjon og dokumenter, søke om finansiering fra Storebrand Bank og bestille diverse flyttetjenester.

– Nordvik bringer noe nytt til bordet. Det er mer skreddersøm enn hos andre meglere, smartere løsninger, og kundene får den samme servicen av oss, uavhengig om de kjøper en ettroms til én million eller selger en villa til ti. Vi lever tross alt av fornøyde kunder, sier han.