Nordvik etablerer nytt meglerkontor på Løren

Nyheter

3. juli 2020

Foto: CF-Wesenberg

Eiendomsmeglerkjeden Nordvik fortsetter vekstreisen og etablerer sitt nittende kontor, på Løren i Oslo.

Eiendomsmeglerkjeden Nordvik fortsetter vekstreisen og etablerer sitt nittende kontor, på Løren i Oslo. Dette er et veldig spennende boligmarked, og vi er glade for at vi nå kan tilby vår faglige ekspertise, lokalkunnskap og innovative, digitale løsninger for boligsalg, sier Sylvia Post, daglig leder for Nordvik Løren.

Kontoret består i tillegg av eiendomsmeglerne: Christoffer Fraurud, Dan-Christian Jensen og Vebjørn Myhre, alle erfarne meglere som kjenner området godt.

- Vi er stolt og overveldet over mottakelsen i markedet. Juni var vår første måned hvor vi har vært fulltallig, og med 25 salg er jeg svært fornøyd med oppstarten. I tillegg har vi en god portefølje ute for salg nå, og vi har mye mer som kommer. Mottakelsen fra kunder og etterspørselen etter våre tjenester har vært veldig bra siden dag én. Vi er svært glade for valg av lokasjon, og ikke minst at vi valgte å gjøre denne satsningen, i en spesiell tid. Jeg er også svært glad for å jobbe sammen med så dyktige og kompetente kolleger. Vi er en god gjeng med erfaring fra flere tusen salg, og vi gleder oss stort til juli, da står nyoppussede lokaler klare til innflytting i Lørenveien 44, sier Sylvia.

Et attraktivt område

- Gangavstand til butikker, serveringssteder, grøntområder, samt kort vei til sentrum og Grünerløkka gjør Løren til et område som har blitt veldig attraktiv for mange å bo i. Løren og Frydenberg ligger også på en høyde, så en god del leiligheter har utsikt over fjorden og byen, med sol fra morgen til kveld. I tillegg er det ikke langt til flotte boområder som Hasle, Frydenberg, Hovin, Risløkka m.fl., sier eiendomsmegler Dan Christian Jensen.

– Det er hovedsakelig leiligheter i området, hvor de fleste er blitt bygd i nyere tid, slik at her får du god standard og fasiliteter som heis, garasje, fjernvarme m.m. Det er også koselige småhusområder på Hasle, Frydenberg, Løren, Refstad, Risløkka og Bjerke, sier Dan-Christian. Kollega Christoffer Fraurud skyter inn: - Hjertet av Løren, Torget, er kun en kort t-banetur fra Oslo sentrum, Majorstua, Grünerløkka og marka. Da er det kanskje ikke så rart at bydelen tiltrekker seg mange ulike kjøpere, når det i tillegg er mange ulike boliger, arbeidsplasser og et rikt service- og kulturtilbud.

Tydelige historiske spor

Mange av Oslos gatenavn gir klar referanse til gammel tid, det gjelder også for Løren.

– Kanonhallveien, Kruttveien og Børsteveien er blant gatenavnene som vitner om områdets historiske fortid. Kanonhallen var under andre verdenskrig den tyske okkupasjonsmaktens hovedverksted for produksjon og vedlikehold av artilleri og tyngre våpen. Bygget ble fredet av Riksantikvaren i 2002, og brukes i dag som lokale for ulike arrangementer, sier eiendomsmegler Vebjørn Myhre.

Gode fremtidsutsikter

Løren er et spennende område med gode fremtidsutsikter.

- Vi tror Løren vil bli sidestilt med områder som for eksempel Nydalen om noen år. Jeg tror vi vil se en bedre prisutvikling her sammenlignet med mange andre bydeler i Oslo, på grunn av all videreutvikling og at området blir mer kjent. For eksempel Økern, som skal bli Hovinbyens sentrum, er det planer om urbant, bærekraftig og fremtidsrettet bysentrum med dynamisk byliv, boliger, kultur, kino, kontor og hotell. Alt dette vil drive opp prisene på Løren også, og gjøre dette til et enda mer attraktivt boligområde, avslutter Sylvia.

Skal du selge bolig eller trenger en verdivurdering? Kontakt en av våre meglere på Nordvik Løren.