Nordvik fortsetter suksessen i Bergen

Nyheter

1. august 2022

Den 2. mars 2020, bare uker før Norge korona-stengte, åpnet Nordvik sitt første kontor i Bergen. Suksessen har ikke latt vente på seg, og nå er eiendomsmeglerkjeden klar med sitt andre kontor i «Vestlandets hovedstad».

Bergen er fødebyen til en rekke kjente norske navn, blant andre Edvard Grieg, Sissel Kyrkjebø, Davy Wathne, Erna Solberg og KYGO. For litt over to år siden åpnet Nordvik sitt første kontor i byen, og nå klippes snoren til kontor nummer to:

– Det åpnes relativt få nye eiendomsmeglerkontorer i Bergen. Vårt første kontor her har gått veldig bra, og vi har derfor bestemt oss for å satse ytterligere, forteller Erlend Stokmo, som skal lede det nye kontoret.

Han har jobbet i Nordvik i to år, og på samme tid har eiendomsmeglerkjeden utvidet fra 19 kontorer til 28 – en økning på nesten 50 %. Da Nordvik Bergen åpnet dørene i mars 2020 startet de med fire ansatte. Nå har laget vokst til 15.

– Jeg får med meg både nye og gamle kollegaer til det nye kontoret. Én av de som blir med videre er Kaisa Kvamme, en av Nordviks beste eiendomsmeglere. I tillegg har vi kapret Hamza Yousaf Choudhary, som kommer fra konkurrenten Krogsveen og er blant Bergens sterkeste meglere, forteller Stokmo.

Bergen Vest

Da Nordvik inntok Bergen by i 2020 var planen å vokse til et solid og sterkt sentrumskontor, men som også skulle bistå kundene på øyene utenfor bykjernen. Ifølge Stokmo skal de to kontorene dele byen mellom seg:

– I Bergen Vest har vi allerede en betydelig markedsandel, og det gjør dette området attraktivt for oss. Nedslagsfeltet vårt inkluderer kommunene Øygarden og Askøy, samt Loddefjord og Fyllingsdalen. Det er i disse områdene vi opplever sterkest vekst, og det ønsker vi å bygge videre på, sier Stokmo.

Bergen Vest består av mange boliger, og har de senere årene hatt en høy omsetning.

– Vi har allerede god erfaring i dette området, og med åpningen av kontor nummer to skal vi forsterke vår tilstedeværelse. Det er tydelig at bergenserne liker Nordviks måte å jobbe på, og etterspørselen etter meglerne våre er høy.

Noe for alle

Ifølge Stokmo kan Bergen Vest tilby noe for alle:

– Det er en bra miks av mennesker her, og et flott og tett bomiljø med folk i alle aldersgrupper. Dette reflekteres også i typen boliger som selges, som er både eneboliger, leiligheter, rekkehus, og tomannsboliger.

De senere årene har det blitt investert mye i området, blant annet har man sett stor vekst rundt Sartor i kjølvannet av de lokale oppgraderingene som er gjennomført her. Det er også spådd sterk vekst de neste fem årene i boligprisene i hele Bergen Vest, inkludert Øygarden. Dette gjør området meget spennende å jobbe i.

– De som bor i Bergen Vest er i mindre grad avhengig av Bergen sentrum. De står på egne ben. Foreløpig er det også mer å få for pengene her – en enebolig kan ligge på alt fra 5-6 millioner og oppover – selv om vi ser at prisene begynner å stige.

Åpningsfest

Bergen Vest-kontoret åpner den 1. august i år, og innbyggerne kan vente seg en skikkelig åpningsfest.

– På grunn av korona-situasjonen ble det jo en del utsettelser da vi åpnet det første kontoret i Bergen. Nå blir det derimot fest, og det er bare å vente seg både DJ og kake, sier Stokmo fornøyd.

Hva gleder du deg mest til med å åpne det nye kontoret?

– Jeg gleder meg til å sette nye rekorder, og så blir det selvfølgelig gøy å konkurrere mot de etablerte kontorene. Nordvik er en utfordrerkjede, og det gjelder også i Bergen. Jeg gleder meg til å ta vår del av markedet, og vise oss frem der ute. Dette blir nok ikke det siste kontoret vi åpner i byen, avslutter han.