Nordvik i den gule ledertrøya

Nyheter

2. august 2019

Denne uken markerer vi at det er ett år siden det som skulle vise seg å bli en reise få av oss har sett maken til startet. Ett år har gått siden Nordvik ble en selvstendig eiendomsmeglerkjede.

1. august 2018 – Nordvik Bolig har ett års jubileum. Denne uken markerer vi at det er ett år siden det som skulle vise seg å bli en reise få av oss har sett maken til startet. Ett år har gått siden Nordvik ble en selvstendig eiendomsmeglerkjede.

Da vi på denne dagen for et år siden lanserte Nordvik Bolig var vår ambisjon å bli en ledende eiendomsmeglerkjede. En kjede med meglere som yter premium service til boligelskere over hele landet. En kjede med meglere som er stolte av faget sitt, og et selskap som er stolte av at nettopp våre ansatte er en del av Nordvik laget.

Hos Nordvik skal vi være best på markedsføring av eiendom. Vi skal være best på kvalitet og på trygghet i leveransen av meglertjenesten. Ikke minst skal vi til en hver tid gjøre vårt ytterste for å maksimere verdien av eiendommen som selges. Vi har kommet langt, men våre uttalte mål skal aldri få lov til å bli en hvilepute. For det er viktig å huske at for å kunne bli best, og kanskje viktigst av alt, for å klare det kunststykket å bli værende best, må vi hele tiden arbeide med å forbedre oss – vi må ligge foran i løypa. Og jeg vil påstå at det er nettopp denne egenskapen som gjør Nordvik til en meglerkjede våre konkurrenter for lenge siden har lagt merke til. Vi har tatt på oss den gule ledertrøya, og den har vi tenkt å beholde.

Mye har skjedd på ett år. Vi har åpnet tre nye kontorer og flere er på vei. Sammen har vi til nå skapt ytterligere 60 nye arbeidsplasser og vi leverer solide resultater. Gode resultater er viktig, og nettopp verktøyet som gir oss muligheten til å investere i nye digitale verktøy. Uten slike verktøy kan vi ikke skryte av å ligge "foran i løypa". Det er også disse verktøyene som gjør at vi kan yte det lille ekstra til våre ansatte – hos oss skal du ha det gøy på jobb, du skal bli utfordret, ha muligheten til å videreutvikle kompetansen din og du skal være stolt av at Nordvik er din arbeidsgiver.

Når kundene våre velger en Nordvikmegler skal de alltid være trygge på at de får en samarbeidspartner som er tilliten verdig, og som vil gjøre sitt ytterste for at akkurat denne kunden skal bli fornøyd. Hver gang. Nordvik er eiendomsmeglerkjeden for deg som er litt mer opptatt av bolig enn andre. Du som ønsker å skape et hjem du kan være stolt av, uavhengig av adresse, type bolig og beliggenhet.

Her jeg sitter og skriver kan jeg ikke annet enn å avslutte med at jeg er så vanvittig stolt av det laget vi til nå har samlet. Menneskene er kjernen i enhver bedrift, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med de menneskene som vi er så heldige å ha med oss i Nordvik. Takk for et kanon år folkens – en drømmestart. Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Martin Kiligitto

Administrerende direktør