Nordvik inntar Namsos

Nyheter

14. august 2023

I august åpner Nordvik dørene til sitt splitter nye kontor i trønder- og rockebyen Namsos. Dermed tar eiendomsmeglerkjeden opp kampen mot Aktiv og Eiendomsmegler 1 i området.

Nordvik Namsos skal betjene området i og rundt Namsos og Namdalen. Kontoret vil bli ledet av Elin Brøndbo, som er født og oppvokst i Namsos, og som har mer enn 25 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen.

Etter at DNB Eiendom bestemte seg for å legge ned alt av franchise-kontorer, har den rutinerte megleren meldt overgang til eiendomsmeglerkjeden Nordvik, som blir én av tre aktører i området.

– Jeg er stolt og ydmyk for å åpne nytt Nordvik-kontor i Namsos. Vi er allerede så smått i gang, og har begynt å få inn nye oppdrag. For kundene er det bra med konkurranse, sier Brøndbo.

«By’n æ bur i»

Elin er ikke redd for å skryte av Namsos, som hun betegner som den fineste plassen på jord.

– Namsos er rockebyen fremfor alle, med et rikt kulturliv og gode tilbud for friluftsliv både sommer og vinter. Her har du nærheten til både sjø og fjell, og man bruker ikke tid på å sitte i bil- eller i handlekø, sier hun.

Ifølge Elin er dette et område som passer for folk i alle aldre, og i alle faser av livet.

– Vi ser en klar tendens til at folk i distriktene flytter inn til regionens senter, i vårt tilfelle Namsos. Dette er en demografisk utvikling som vi tror vil fortsette. I en liten by har vi heller ikke de store svingningene i boligpriser som man har i større byer. Folk skal kjøpe og selge uansett, og her som ellers i landet, bygges det lite nytt, sier hun.

Nordvik Namsos vil selge både feriehus, rekkehus, tomanns- og eneboliger, samt selveier- og borettslagsleiligheter.

– Namsos er ett «TOBB-land», som betyr at de fleste leilighetene er tilknyttet TOBB. Jeg startet som megler i Garantikjeden som den gang var tilknyttet TOBB, og åtte års spesialisering med salg av TOBB leiligheter kommer derfor godt med her, forteller Elin.

«Steike bra»

Elin er foreløpig den eneste ansatte i Nordvik Namsos, men med seg på laget har hun tidligere banksjef og eiendomsutvikler Sten Øien som aktiv styreformann.

– Sammenlignet med de andre meglerne, som er tilknyttet eller sitter sammen med bankene, blir jeg jo litt «underdog». Men det er også flere fordeler med å være alene: Jeg har full kontroll på hele salgs- og kjøpsprosessen, noe jeg både tror og håper mine kunder vil sette pris på.

Elin forteller at hun alltid har vært opptatt av høy servicegrad og kvalitet.

– Det viktigste for kundene er ikke høye markedsandeler, men kvalitet! Jeg skal levere knallbra markedsføring og få frem den beste presentasjonen av hver enkelt bolig. Jeg vet hva det er verdt, sier hun.

Og helt alene er hun uansett ikke:

– Jeg har Nordvik-systemet i ryggen, og de er helproffe. Jeg hadde hørt mye bra om eiendomsmeglerkjeden fra før av, og nå blir det min tur til å gjøre stas på Nordvik-navnet, sier hun.

Det nye eiendomsmeglerkontoret har fått adresse midt i sentrum av Namsos, nedenfor Namsos kirke og vis-á-vis Festplassen. Nye møbler har allerede blitt båret inn, og skiltingen utenfor er på plass. Nå er det bare vindusvasken som gjenstår.

– Ikke for å skryte altså, men det blir steike bra. Vi må vel ha en markering når alt er endelig på plass, og da kan jeg love både kaffe og snacks til de som vil titte innom.