Nordvik inntar Østensjø

Nyheter

26. februar 2020

1. februar åpnet Nordvik nytt kontor på Østensjø. Eiendomsmeglerkjeden merker tegn til rask vekst.


– Østensjø seiler opp som et av de sterkeste områdene i det norske boligmarkedet. Ifølge Eiendom Norges analyse over de heteste områdene i 2019 var Østensjø listet som nummer tre, med en prisstigning på 6,1 prosent. Det gir oss god grunn til å etablere oss nettopp her, forteller Don Tuan Tran, daglig leder ved Nordvik Østensjø.

Don Tuan jobbet tidligere i BN Bolig, som rett før jul ble kjøpt opp av eiendomsmegler Krogsveen. For knapt to måneder siden gikk Don Tuan og tre kollegaer videre til Nordvik-systemet for å etablere nytt kontor i den populære bydelen.

– Vi merker allerede tegn til rask vekst. Vi åpnet Nordvik Østensjø 1. februar og kort tid etterpå hadde vi signert det første oppdraget – en leilighet på Skullerud som vi vant etter tøff konkurranse. Vi er en ung gjeng, to damer og to menn, som kjenner området godt, og som er litt i overkant interessert i boliger, forteller han.

‘Up and coming’

Østensjø blir Nordviks 17. kontor, og føyer seg inn i rekken av en større satsning som eiendomsmeglerkjeden har gjort den siste tiden. I oktober 2019 åpnet Nordvik nytt kontor på Slemmestad i Asker, og rett før nyttår stod Larvik for tur.

– Jeg tror grunnen til at Østensjø seiler opp som en favoritt blant boligkjøpere i Oslo kan forklares med den korte avstanden til både by og natur. Det er kort vei til turområdene Østensjøvannet og Nøklevann, og til kjøpesentrene på Manglerud, Oppsal og Bryn.

Tran forteller om gode kollektivmuligheter, hyppige bussavganger, i tillegg til at det går sykkelvei til sentrum.

– Østensjø passer for de fleste målgrupper – unge, eldre, studenter og nyetablerte. Området har flere barnehager, barne- og ungdomsskoler. Her kan man velge mellom både leiligheter, rekkehus og eneboliger.

Prisnivået varierer, men Tran er ikke i tvil om at vi snakker om et område i utvikling.

– Vi ser at det kommer stadig flere nybygg på Østensjø. Prisnivået ligger på alt fra 60.000 per kvadratmeter for mindre leiligheter, til opp mot 80.000 for litt større objekter. Eneboliger selges for rundt ti millioner. Det er definitivt et område som er på vei opp, avslutter han.