Nordvik klar for Haugesund

Nyheter

11. august 2021

Bilde av Lars og Beate

11. august 2021 åpnet Nordvik sitt 24. kontor. Nå satser selskapet i Haugesund

- Det som er så kjekt, som vi sier her i Haugesund, er at det ikke er så dyrt å få seg en flott enebolig, forteller Lars Frøyland.

Sammen med kollega Beate Helgeland starter han opp Nordvik Haugesund, som fra start vil ha tre medarbeidere. Frøyland bor selv i Tysvær ser at flere ønsker seg til Haugesund og Haugalandet, både når de ser etter bolig og fritidsbolig.

- I Haugesund kan du finne drømmehuset! Det unike med Haugesund er at store deler av byen består av eneboliger. Selv om det finnes fine leiligheter så er det ikke uoverkommelig å finne seg en flott enebolig i en prisklasse som er oppnåelig for mange. Det er godt med objekter tilgjengelig i markedet og derfor ser vi at folk fort kan finne drømmehuset sitt her selv om de kanskje har brukt lang tid og kikket i Bergen, Stavanger og Oslo uten å finne noe som passer.

Populært med sjøhytte

Den erfarne eiendomsmegleren understreker at Nordvik Haugesund vil dekke hele regionen rundt Haugesund, Haugalandet, Karmøy og Sveio. Han trekker også fram nærheten til naturen og de flotte fjordene som et trekkplaster både for de som vil bosette seg i Haugesund og for de som er på hyttejakt.

- Folk ønsker seg hit for å kunne ha opplevelsesferie med hytta som base. Det siste halvannet året har det vært over all forventning og vi ser at folk ønsker seg sjøhytter der beliggenhet gjør at de kan benytte seg av alt regionen har å by på. Øyene i Ryfylke er flotte, turer til Tysnes og Rosendal er attraktivt for mange, og har du hytte i Hervikfjorden eller i Tysvær generelt er det en kort tur til Stavanger med båten.

Digital kundeopplevelse gir kvalitet i alle ledd

– Vi ser at det er et behov i markedet for en eiendomsmegler som Nordvik med sterk kvalitetsprofil. Det omsettes mange boliger og fritidsboliger på Haugalandet og selgerne ønsker seg en megler som håndterer prosessen fra a til å med kvalitet i alle ledd.

Lars Frøyland

Han er spesielt fornøyd med muligheten til å dele all informasjon med kunden via Nordvik-appen slik at kunden får full oversikt over hele salgsprosessen fra start til slutt.

- Appen gjør det mulig for oss å være proffe og effektive gjennom hele kundereisen. Det er en trygghet for kunden å kunne ha full oversikt over all informasjon og dokumentasjon i tillegg til smidig kommunikasjon med megler underveis i salgsprosessen. Vi som megler skal ha full kontroll over prosessen, og nå får selger også mulighet til å holde seg oppdatert underveis.

Administrerende direktør Martin Kiligitto gleder seg over å kunne ønske Nordvik Haugesund velkommen til Nordvikfamilien.

- Vi er veldig fornøyde med å etablere kontor i et viktig og spennende marked som Haugesund, og vi gleder oss til å ønske Lars, Beate og deres kolleger velkommen til oss i Nordvik. De er erfarne meglere som kjenner området godt og deler vårt engasjement for å levere kvalitet hele veien, sier Kiligitto.

Skal du selge bolig eller trenger en verdivurdering?

Vi kommer gjerne hjem til deg på en befaring for å gi deg gode råd.