Nordvik med nye kontorer på Torshov og i Gamle Oslo

Nyheter

9. desember 2021

Bak første luke i årets julekalender skjuler det seg to nye eiendomsmeglerkontor: Nordvik Torshov og Nordvik Gamle Oslo.

– Akkurat nå sitter jeg og tripper, jeg gleder meg så mye! Sier Silje Heggø, som er daglig leder for begge de to nye kontorene.

Den 1. desember 2021 åpnet eiendomsmeglerkjeden to nye kontorer, denne gang på Torshov og i Gamle Oslo. Nordvik Torshov har fått adresse i Vogts gate, og Nordvik Gamlebyen i Enebakkveien 17 B.

– Vi er hele syv eiendomsmeglere som skal betjene dette området, forteller Heggø.

Hun var i en middag sammen med eiendomsmeglerkollegaene Marita og Caroline, da de fikk ideen om at de skulle åpne eget eiendomsmeglerkontor. Valget falt på Nordvik.

– Vi har vært utrolig heldige med meglerne som vi har fått med på laget. Vi har vært opptatt av å sikre kvalitet og kompetanse, men også et godt arbeidsmiljø, og det har vi klart, sier hun.

At de har klart å skaffe seg så mange dyktige ansatte ser Silje som en tillitserklæring.

– Våre ansatte har valgt eiendomsmegleryrket fordi de brenner for faget, ikke fordi de ser på det som en jobb. De elsker det de gjør, og det tror jeg skinner igjennom.

Verdens kuleste nabolag

Torshov er kjent for sine mange fine plasser, kafeer og restauranter, og Soria Moria, Oksen og minigolf-banen er kjente landemerker. Området har også flere fine parker – både Torshovparken og Torshovdalen ligger bare et steinkast unna det nye kontoret.

– Det er utrolig mye bra å si om Torshov, men må jeg velge én ting så er det folkene. Det finnes mange Torshov-patrioter, som ikke kunne tenke seg å bo noe annet sted, og det skjønner jeg.

Ikke langt unna ligger også Storo, Bjølsen og Sagene, som også har blitt populære områder.

– Sagene er faktisk kåret til et av verdens kuleste nabolag. Hallo, hvorfor skal du dra til New York når du kan dra til Sagene?

Heggø forteller at også Gamle Oslo blir et mer og mer populært område for hver eneste dag som går.

– Vi har stor tro på en god utvikling i begge områdene fremover. Gamle Oslo er et allsidig område som byr på sjarmerende trehusbebyggelse på Vålerenga og Kampen, men også nye moderne bydeler som Sørenga, Bjørvika, Ensjø og Kværnerbyen. Her får du alt fra klassiske bygårder i Gamlebyen til nybygg i fasjonable strøk, sier hun.

Når det gjelder boligene er det stort sett leiligheter det går i, men området har noe for enhver.

– Det er ganske morsomt at man som megler får følge kundene gjennom hele livsløpet. Fra deres første ettroms som studenter, til en toroms og kanskje treroms. Deretter får de barn, og da er det over på en loftsleilighet, eller rekkehus på Grefsen eller småhus i Gamlebyen.

Men med økt popularitet kommer også økte priser.

– Nå vil jeg tippe at kvadratmeterprisen ligger opp mot 100.000 kroner. Desto mindre leilighet, desto høyere kvadratmeterpris. Prisen på loftsleiligheter avhenger ofte av antall soverom og hvorvidt man har balkong, forteller hun.

Ikke lenger en utfordrer?

Nordvik-kjeden har i mange år blitt omtalt som utfordreren i eiendomsmarkedet, men skal vi tro Heggø er dette ikke lenger tilfellet.

– Selv om vi har likt «utfordrer»-navnet godt, har Nordvik nå tatt steget opp til å bli ledende kjede. Det er høy kvalitet på arbeidet, og det var hovedgrunnen til at vi hadde lyst til å slutte oss til dem.

Nordvik Torshov og Gamle Oslo er kontor nummer 27 i rekken, og åpnet samme dag som Nordvik Fredrikstad.

– Vårt største juleønske er at folk tar oss inn når de skal ha en verdivurdering eller selge. Jeg lover at det er verdt det, avslutter hun.