Nordvik med nytt kontor i godtebutikken

Nyheter

2. mars 2023

1. mars 2023 åpnet daglig leder Caroline Ephraim dørene hos eiendomsmeglerkjeden Nordviks nye kontor i Bjørvika: – Vi har en sterk markedsposisjon i hele Gamle Oslo og i området som jeg liker å beskrive som godtebutikken for moderne arkitektur, Bjørvika.

Trioen bak Nordvik Torshov og Gamle Oslo har gått sammen om å åpne nytt kontor, Nordvik Bjørvika. Det nye kontoret skal dekke hele bydel Gamle Oslo. Caroline Ephraim, som har lang erfaring med å selge leiligheter i området, går inn i stillingen som daglig leder i Nordvik Bjørvika, og får med seg partnerne Marita Husum Nilsen, Christopher Soltvedt, Silje Heggø og Silje Mari Johansen på eiersiden. Johansen blir også salgsleder ved kontoret. I tillegg blir megleren Barry Khalidi med på laget, alle har inngående kjennskap til området og markedet.

– Vi vet godt hva de ulike boligkjøperne i disse områdene er opptatt av i valget av sine nye hjem. I kundegruppen har vi alt fra småbarnsfamilier som er på utkikk etter større boliger i Gamle Oslo, førstegangskjøpere på Tøyen og Enerhaugen, til de som forelsker seg i solnedgangene på Sørenga med kort vei til badeplass og uteliv.

Unik og gjennomtenkt arkitektur

Ephraim forteller at det er en stor variasjon i boligtypene i bydelen hun nå blir daglig leder for.

– Du har alt fra Barcode, Oslobukta og Clemenskvartalet til de gamle bygårdene i Gamlebyen. Alle kan finne sitt drømmehjem i denne bydelen.

I dag har Nordvik Bjørvika et pop-up kontor på Vålerenga, men planen er å finne noe større. Nå venter Ephraim og teamet hennes på de rette kontorene. Hun tror hele Gamle Oslo med Kværnerbyen, Ensjø, Grønland og Tøyen vil trekke ned mot den nye fjordbyen.

– Jeg har jobbet i bransjen i snart ti år, og det har lenge vært en drøm å åpne et meglerkontor i Bjørvika.

Positivt boligmarked

2023 har startet med høy aktivitet, både på visninger og i budrunder. Dette gjelder generelt for hele bydel Gamle Oslo.

– Markedsføring er grunnmuren for et godt salg, og vi skreddersyr den til hvert eneste objekt, tilpasset målgruppen. Bjørvika byr på høy bokvalitet med alt av ønskelige fasiliteter rett utenfor døra, og dette er selvfølgelig et trekkplaster.

Området har på kort tid blitt rikskjent for sin unike arkitektur, og ikke minst for beliggenheten, midt i byens nye kultursentrum med Munch-museet, Oslos hovedbibliotek, Deichmann og Operahuset.

Nordvik Bjørvika ønsker alle nye og gamle velkommen til pop-up kontoret på Vålerenga – ta kontakt med kontoret her.