Nordvik Moss åpner dørene på Verket

Nyheter

1. februar 2024

1. februar markerer et nytt kapittel for Moss og omegn. Da åpner nemlig det som skal bli byens nye, markedsledende eiendomsmeglerkontor.

I den nye bydelen i Moss sentrum, på tomten til gamle fabrikk, M. Peterson og sønn utvikles en ny og levende bydel med boliger, handel- og næringsvirksomhet. Mellom restauranter, ribb-utleie, Hotel Riviera og utendørs treningsapparater skal eiendomsmeglerkjeden Nordvik ønske salgs- og kjøpeklare kunder velkommen.

– Med kontor på bakkeplan og med åpen dør ut mot gata har vi skaffet oss en god plassering. Fra kontoret ser vi dessuten utover sundet og over til Jeløya. Det er helt perfekt, sier Jeanette Hornsletten, som får rollen som daglig leder ved det nye kontoret på Verket.

Meglere og mossinger


Hornsletten har lang erfaring fra megleryrket, og går til Nordvik fra stillingen som daglig leder i DNB Eiendom i Moss, hvor hun har jobbet siden 2010.

– Jeg gleder meg til å bygge opp en markedsutfordrer, og til å ta i bruk de gode verktøyene som er i Nordvik og i et franchiseselskap. Nordvik Moss blir et nytt og spennende konsept hvor vi skal skreddersy kundeopplevelsen ut ifra hvilke behov kundene har, sier hun.

Kontoret skal betjene områdene Moss, Råde, Våler og Vestby, og vil drives av tre ansatte: tidligere Krogsveen-megler Jacob Thorsen Koren, Frode Larsen som har jobbet både i Krogsveen og DNB Eiendom, i tillegg til Hornsletten selv.

­– Vi blir tre likeverdige eiere, og alle med mye faglig tyngde i tillegg til lokal forankring. Selv vokste jeg opp rett borti gata her, og jeg er godt kjent på Verket og i området rundt. Jeg vil påstå at jeg kjenner alle små kriker og kroker i Moss, i likhet med Jacob og Frode.

Tar pendlerne med storm


Moss er en by i rask utvikling, og med nærhet til Oslo. Med en ny dobbeltsporet jernbane skal togturen til og fra hovedstaden ta mindre enn 30 minutter med inntil åtte avganger i timen. Tilgangen til fjorden, den korte kjøreturen til svenskegrensen og hyppige ferjeavganger over til Vestfold er også med på å gjøre byen attraktiv for mange.

– Her finner du alt fra små enkle leiligheter, til store flotte boliger med sjøutsikt, strandlinje, hage og garasje. Prisene er også noen helt andre enn i Oslo. Selger du deg ut av en tre-roms i Oslo sentrum kan du få en helt annen hverdag, som er grunnen til at mange mossinger ofte flytter tilbake hit etter noen år i hovedstaden.


Nordvik Moss ser også frem til å betjene et stort hyttemarked. Hornsletten og resten av Nordvik-teamet har lang erfaring med å selge fritidseiendommer, blant annet på Larkollen – bare en 20 minutters kjøretur fra Moss.

– Jeg tror vi vil dra god nytte av Oslofolks kjennskap til merkevaren Nordvik når vi skal vi skal selge fritidseiendommer. Både Jeløy og Larkollen er sommerparadis med trevillaer, badestrender og friluftsområder, attraktivt for de som ønsker en pause fra bylivet.

Men om du verken er på utkikk etter en ny bolig eller fritidseiendom mener Hornsletten at Moss uansett er verdt et besøk.

– Du har strandliv med kanoutleie og flytende badstuer, turstier og ikke minst Jeløya Radio. Er du kunstinteressert kan du dra innom Moss Kunstgalleri og Galleri F15.

Hornsletten tenker seg litt om.

– Og så er mossinger utrolig blide og imøtekommende da. Det er jo også et trekkplaster.