Nordvik blir frittstående kjede og satser digitalt

Nyheter

1. august 2018

Tom Andre Aas, Nils Nordvik og Martin Kiligitto. Foto: CF-Wesenberg

Nordvik & Partners bytter navn til Nordvik og satser fra i dag som frittstående eiendomsmeglerkjede. Nye digitale løsninger skal gjøre boligsalget enklere og bedre for kundene.

- Nordvik er eiendomsmeglerkjeden for kunder som er mer opptatt av bolig enn andre. Uansett boligtype og hvor boligen ligger. Vi satser nå som frittstående kjede og har lagt en offensiv plan for videre vekst drevet av en omfattende digital satsning og åpning av nye kontorer i strategisk viktig områder, sier Martin Anmarkrud Kiligitto, adm. direktør i Nordvik.

Fra og med i dag har Nordvik gått ut av samarbeidet med Partners-kjeden, og har skiltet om sine 15 kontorer i Oslo, Akershus og Bodø med nytt navn og logo.

- Vi er glade for å endelig være i gang på egenhånd igjen. Våre 150 meglere vil fra i dag kunne gå ut i markedet og tilby en helt ny digitalisert salgsprosess og nye, digitale markedsføringsløsninger, som frigjør tid til å levere solid, faglig rådgivning fra befaring til overtakelse, sier Kiligitto.

Eiendomsmegling møter konkurranse fra nye digitale plattformer hvor boligselgerne må gjøre jobben selv, og utsetter dem for risiko i én av deres livs viktigste handler.

Vi skal ikke digitalisere god, faglig rådgivning, tillit og trygghet, men vi kan digitalisere prosesser som gjør forberedelser og gjennomføring av boligsalg enklere og bedre for både kundene og oss.

Martin Kiligitto, Administrerende Direktør

Nordvik satser også på nye digitale løsninger i markedsføringen av boliger på vegne av kundene, og for å komme i kontakt med potensielle kjøpere og selgere tidlig i prosessen. Denne måneden vil eiendomsmeglerkjeden blant annet lansere en helt ny app som gjør det mulig å gå rundt i byen og få et raskt estimat på hva det vil koste å realisere boligdrømmen.

- Vi har en enorm interesse for bolig i Norge. Boligen er vårt hjem, en svært viktig investering og en hobby for mange. Ved hjelp av avansert kartteknologi og prisstatistikk vil vi gjennom appen gjøre det enkelt for alle med interesse for bolig å orientere seg i markedet. Vi tror at boligreisen blir bedre ved å ha mye informasjon enkelt tilgjengelig, tidlig i prosessen, og håper appen blir et nyttig verktøy for både kjøpere og selgere, sier Kiligitto.

For ytterligere informasjon, kontakt:
Tom André Aas
Kommunikasjonsdirektør i Nordvik
+47 932 38 838
t.aas@nordvikbolig.no