Nordvik satser i Larvik og åpner kontor nummer 16

Nyheter

3. januar 2020

Mandag 9. desember åpnet Nordvik nytt kontor i Larvik bestående av erfarne og lokalkjente eiendomsmeglere.

Mandag 9. desember åpnet Nordvik nytt kontor i Larvik bestående av erfarne og lokalkjente eiendomsmeglere.

– Vi er alle herfra, og kjenner området godt. Ikke bare Larvik, men også Stavern, Rekkevik og Nevlunghavn, forteller Sondre Henriksen, som er kontorets daglige leder. Han har selv 11 års erfaring som eiendomsmegler.

– Vi er en sammensatt gjeng som alle har lang erfaring som eiendomsmeglere. Per-Arne har jobbet i 16 år som eiendomsmegler i Larvik, og Heidi har lang erfaring som eiendomsmegler både i Oslo, Tønsberg og Larvik. Nordviks slagord er «kvalitet i alle ledd», og vi skal gjøre vårt ytterste for at boligene vi selger her blir hevet opp til sitt beste nivå, forteller han.

– Larvik er et utrolig spennende område for oss. Vi kommer i tillegg kommer vi til å satse tungt inn mot Sandefjord og Porsgrunn og områdene rundt. Vi ser frem til å tilby vår faglige ekspertise, lokalkunnskap og innovative løsninger til både boligselgere- og kjøpere, sier Martin Anmarkrud Kiligitto, administrerende direktør i Nordvik.

Kort vei til Oslo

Etter at Larvik ble slått sammen med Lardal kommune for snart to år siden, har sentrum og bykjernen vært i vekst, i tillegg til at nye E18 har sørget for enda bedre pendlermuligheter.

– Det begynner å bli veldig bra! Nå tar det ganske nøyaktig 1 time og 20 minutter til Oslo fra Larvik med nye E18, og Larvik ligger fremdeles perfekt til for de som skal ut å reise med fly, med bare 20 minutter til Torp flyplass, sier Henriksen.

Han forteller at mange av dem som flytter til Larvik har en tilhørighet til området, men at det også er de som flytter til Larvik fordi de ønsker seg en roligere hverdag i naturskjønne omgivelser. Blant salgsobjektene er det fremdeles et flertall av bruktboliger og fritidsboliger, men flere nybyggprosjekter og næringseiendommer er under utvikling.

– Sammenligner du med prisnivået med Oslo og Drammen får du mye mer for pengene her. Prisnivået varierer jo selvfølgelig, alt ettersom hva slags objekt det er snakk om. Men grovt regnet kan du få en enebolig eller et rekkehus fra mellom tre og fem millioner, og leiligheter fra én million og oppover, forteller han.

Vann og velvære

Mange forbinder nok kystkommunen først og fremst med flotte strender og gode bademuligheter, som ved Larviksfjorden, Farrisvannet og Hvittensand. I helgene kan du blant annet ta turen innom Bøkeskogen, drive med surfing på Saltstein eller besøke Farris bad – et av Nordens vakreste spahotell.

– Det har blitt et utrolig fint område i indre havn etter at fergeleiet ble flyttet, og både Larvik, Stavern og Nevlunghavn er omkranset av flotte strender og flere rekreasjonsområder. Mange kommer hit på besøk i helgene, men tenk om du kunne bo her fast året rundt og heller pendle inn til Oslo! Det hadde vært noe, avslutter Henriksen.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Tom André Aas

Kommunikasjonsdirektør i Nordvik

+47 932 38 838

t.aas@nordvikbolig.no

Sondre Henriksen

Daglig leder, Nordvik Larvik

+47 928 46 438

s.henriksen@nordvikbolig.no