Nordvik satte salgsrekord i 2019

Nyheter

3. juli 2020

1. august feiret Nordvik to år som frittstående eiendomsmeglerkjede. Strategien om å være best på markedsføring av eiendom, i tillegg til å sørge for kvalitet og trygghet til boligelskere over hele landet har betalt seg – eiendomsmeglerkjeden har aldri solgt så mange boliger som i 2019.

– Vi solgte over 3600 boliger i 2019, nesten 1000 boliger flere sammenlignet med 2018. Så langt i 2020 har vi solgt over 2800 eiendommer, og markedet ser fremdeles lovende ut, på tross av koronakrise. Vi opplever stor etterspørsel etter våre eiendomsmegleres fagkunnskap og vår digitale tilnærming til markedsføring av boliger, sier Martin Anmarkrud Kiligitto, administrerende direktør i Nordvik.

To år har gått siden Nordvik ble etablert som frittstående eiendomsmeglerkjede. I løpet av kort tid har kjeden rukket å bli den raskest voksende aktøren i markedet. Ifølge Martin Anmarkrud Kiligitto kommer suksessen som en følge av en rekke faktorer, inkludert strategisk ekspansjon, en større satsning på digitale tjenester og gode ansettelser.

– Fra etableringen til utgangen av 2019, økte familien med fire medlemmer, og vi etablerte oss i strategisk viktige byer og områder som Drammen, Slemmestad, Brumunddal og Larvik, i tillegg til å ta et betydelig innhogg i hyttemarkedet gjennom Ullevål-kontorets tilstedeværelse på Norefjell, Hemsedal, Flå og Nesfjellet. Så langt i 2020 har vi åpnet tre nye kontorer, først på Østensjø i Oslo, deretter i Bergen og senest på Løren, sier Kiligitto.

Eiendomsmeglerkjeden har i dag 19 kontorer i Oslo, Viken, Innlandet, Bergen og Bodø, og opplever en sterk interesse fra potensielle franchisetakere som ønsker å bli en del av Nordvik-familien, og dermed kunne tilby kjedens sterke digitale markedsføringsløsninger og fagkunnskap til kunder i sitt marked.

– God og gjennomtenkt rekruttering, samt satsning for å beholde ansatte over lang tid, har vært viktig for å sikre Nordviks posisjon som en ledende eiendomsmeglerkjede for premiumboliger. I dag teller Nordvik over 200 ansatte totalt, hvorav 168 er eiendomsmeglere. Vi satser tungt på talentutvikling, lederutdanning og kurs- og opplæring, blant annet gjennom Nordvik Academy, sier han.

Kiligitto forteller at kompetanse, kvalitet og trygghet for kunden er det fremste kjennetegnet ved en Nordvik-megler:

– Når kundene våre velger Nordvik skal de alltid være trygge på at de får en samarbeidspartner som er tilliten verdig, og som vil gjøre sitt ytterste for at kundene blir fornøyde.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Tom André Aas, kommunikasjons- og merkevaredirektør

E-post: t.aas@nordvikbolig.no

Telefon: +47 932 38 838