Nå åpner Nordvik nytt kontor i Asker sentrum

Nyheter

1. januar 2023

Den 1. januar 2023 åpnet eiendomsmeglerkjeden Nordvik sitt andre kontor i Asker kommune: – Vi er fire lokale Asker-meglere med lang fartstid i området. Sammen har vi tyngden og erfaringen som skal til for å lykkes i ett av Norges mest spennende boligmarkeder.

Fire tidligere konkurrenter har gått sammen om å starte et nytt eiendomsmeglerkontor. Nadia Strand fra Nordvik, Baldur Sveinsson fra Eiendomsmegler 1, Jostein Sommervoll fra DNB og Alexander Fossum fra Eiendomsmegler Krogsveen, er teamet som skal utgjøre Nordvik Asker.

– Tidligere var vi konkurrenter, men det har alltid vært en gjensidig respekt der. Dette er utrolig flinke folk med masse erfaring, og med svært god kjennskap til Asker-markedet. Det skal bli gøy å jobbe sammen, forteller Alexander Fossum, som er daglig leder på det nye kontoret.

Alle de fire eiendomsmeglerne har lang fartstid i bransjen, og med imponerende resultater i sine respektive firmaer.

– Nå ønsket vi alle å gjøre noe nytt, og Nordvik er uten tvil det riktige valget. Det er en merkevare som jeg alltid har hatt stor respekt for, og det skal bli gøy å drive egen butikk, sier Fossum.

Nytt år, nytt eiendomsmeglerkontor

Kontoret, som åpnet den 1. januar 2023, ligger midt i Asker sentrum, rett ved Trekanten kjøpesenter, og blir eiendomsmeglerkjedens kontor nummer 29.

Nordvik Asker skal betjene den nordlige delen av kommunen – det man i dag omtaler som det originale eller «gamle» Asker, i tillegg til områdene rundt Lierskogen og Tranby. Nordvik Asker skal supplere det allerede etablerte kontoret til Nordvik Slemmestad, som primært tar for seg områdene Røyken og Hurum (det lokalbefolkningen omtaler som «nye» Asker).

– Asker er stort og passer for alle. I de ytre delene av kommunen, på Nesøya, Nesbru og Billingstad, er det mange som kommer fra Oslo og Bærum. Men de fleste som velger å bosette seg i Asker har som regel en relasjon til kommunen fra før, enten de har venner eller familie som bor her og trives. Asker er et godt sted å bo, sier Fossum.

Ved sjøen i Asker finner man noen av de mest attraktive tomtene i hele Norge. Området passer dessuten perfekt for de som er glad i strand- og båtliv, i tillegg til at kommunen har nydelige turområder rundt Semsvann, Vardåsen og videre oppover i marka.

Asker sentrum har alltid vært et knutepunkt for tog og buss, og i de senere årene har også Flytoget kjørt herfra, med kun 45 minutter reisetid fra Asker stasjon til Gardermoen.

– Dette knytter området enda tettere sammen med Oslo og gjør det perfekt for pendlere. Her kan du bo sentralt med kort vei til jobb i byen, samtidig som du får litt mer hus for pengene enn man gjør i Oslo og Bærum, og er det én ting folk har ønsket seg etter to år med pandemi så er det mer plass, sier han.

Forskjellen kan være vesentlig

I Asker finner man både mindre leiligheter og noen av de dyreste eiendommene i Norge, og det kan være millioner som skiller det ene objektet fra det andre, selv om de ligger i samme gate.

– Asker kan være et svært vanskelig marked å prise eiendom i hvis man ikke kjenner de lokale forholdene, noe vi heldigvis gjør.

På spørsmål om hvorfor kundene skal velge Nordvik Asker er Fossum ikke i tvil:

– Nordvik er et premiummerke. De som velger oss er ofte litt mer opptatt av erfaring, markedsføring og presentasjon, og det har mye mer å si enn hva folk tror. Dessuten kjenner vi området ut og inn, og vi har stålkontroll på det vi driver med. Vi tar oss tid til hver enkelt kunde, og sørger for at de blir fornøyde, avslutter han.

Nordvik Asker ønsker alle nye og gamle kunder velkommen - ta kontakt med kontoret her.