Storebrand inngår samarbeid med Nordvik

Nyheter

28. oktober 2021

Storebrand Bank inngår nytt samarbeid med eiendomsmeglerkjeden Nordvik for å tilby kundene en av de beste boligbytteopplevelsene i markedet.

– Det er ikke mange ganger i livet vi selger hjemmet vårt og kjøper ny bolig. Gjennom et partnerskap med Nordvik ønsker vi som bank å bidra til en effektiv og trygg prosess for både kjøper og selger. Dette innebærer å tilby personlig oppfølging, konkurransedyktige betingelser, og kjapt og enkelt utstede finansieringsbevis til kunden, sier Heidi Skaaret, konserndirektør for personmarkedet i Storebrand.

Samarbeidet vil forbedre boligbytteprosessen gjennom kompetanse- og erfaringsutveksling, og gi kunder som søker finansieringsbevis og boliglån gjennom Nordvik raske svar.

– Mange av våre meglere får ofte spørsmål om finansiering når vi er i dialog med kunder og interessenter, og med Storebrand som partner gjør vi det enklere for disse kundene å få på plass finansieringsbeviset og boliglånet de trenger, enten de søker fra appen eller hjemmesidene våre, sier Martin Anmarkrud Kiligitto, administrerende direktør i Nordvik.

Innovasjon og teknologisk utvikling har vært et sentralt satsingsområde for Nordvik. Smarte, digitale tjenesteløsninger, kombinert med god kundeservice og effektive kjøpsprosesser er viktig for selskapet.

– Storebrand har en tradisjon for strategiske samarbeid som forenkler hverdagen for kundene våre. Boligbytte er en avgjørelse som har stor påvirkning på livene til våre kunder, hvilket gjør at samarbeidet med Nordvik er et naturlig steg og samtidig viktig for oss, sier Skaaret.

Gamle og nye kunder av både Storebrand og Nordvik vil kunne nyte godt av samarbeidet fra i dag.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

  • Tom André Aas, kommunikasjons- og HR-direktør, Nordvik

+47 932 38 838, t.aas@nordvikbolig.no

  • Synnøve Halkjelsvik, pressesjef, Storebrand

+47 957 45 105, sh@storebrand.no

Om Nordvik:

Nordvik er eiendomsmegleren for boligelskere. Siden oppstarten av Nordvik & Partners i 1989 har vi vært blant de ledende eiendomsmeglerne i Stor-Oslo. Den 1. august 2018 endret vi navn til Nordvik, og i dag har vi 25 kontorer, blant annet i Oslo, Viken, Innlandet, Bergen og Bodø. I 2020 omsatte Nordvik-kjeden for 500 millioner kroner, med EBITDA på 94 millioner kroner. I dag teller Nordvik 260 ansatte, hvorav 168 er eiendomsmeglere.

Om Storebrand:Storebrand Bank er en del av Storebrand ASA, et konsern som leverer bærekraftige løsninger tilpasset kundens livssituasjon. Vår ambisjon er å sikre våre kunder økonomisk frihet og trygghet gjennom å være den beste tilbyderen av langsiktig sparing, bank og forsikring. Storebrand (STB) er notert på Oslo Børs.