Vi åpner kontor i Drammen

Nyheter

12. desember 2018

Nå har Nordvik åpnet kontor i Drammen.

– Boligmarkedet i Nedre Buskerud er svært spennende, og vi er glade for at vi nå kan tilby vår faglige ekspertise, lokalkunnskap og innovative, digitale løsninger for boligsalg i dette markedet. Vi har en sterk merkevare i Oslo og Akershus, og nå skal vi få det i Nedre Buskerud også, sier Martin Anmarkrud Kiligitto, adm. direktør i Nordvik.

Martin Anmarkrud Kiligitto

Nordvik Drammen åpnet nylig i nyoppussede lokaler i Nedre Torggate. Christian Gjesdal Udgaard er daglig leder.

Christian Gjesdal Udgaard, daglig leder ved Nordvik Drammen.

– Jeg har jobbet som eiendomsmegler i Drammen og omegn i åtte år og kjenner hver gate og sti. Med meg på laget har jeg svært dyktige kollegaer som vil gjøre alt de kan for å gi god service og levere et kvalitetsprodukt til kundene, sier Udgaard.

Siden august i år har Nordvik satset som frittstående eiendomsmeglerkjede for kunder som er litt mer opptatt av boliger enn andre. Kjernen i Nordvik er å tilby sterk, faglig rådgivning og oppfølging gjennom hele boligsalgsprosessen, i kombinasjon med helt nye, digitale løsninger.

– Løsningene forenkler prosessen for både kjøper og selger, øker kvaliteten og treffsikkerheten i markedsføringen av boligen og kan kombineres med markedsføringstiltak utover de tradisjonelle metodene, sier Udgaard.

I november lanserte Nordvik også en helt ny boligapp som gjør det mulig å gå rundt i byen med mobilen og få et raskt estimat på hva det vil koste å realisere boligdrømmen.

– Dette er genialt om du som kunde er på utkikk etter drømmeboligen i et spesifikk området, sier Udgaard.

– Vi har en enorm interesse for bolig i Norge. Boligen er vårt hjem, en svært viktig investering og en hobby for mange. Ved hjelp av avansert kartteknologi og prisstatistikk gjør vi det enkelt for alle med interesse for bolig å orientere seg i markedet. Vi tror at boligreisen blir bedre ved å ha mye informasjon enkelt tilgjengelig, tidlig i prosessen, og håper appen blir et nyttig verktøy for både kjøpere og selgere, sier Kiligitto.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Tom André Aas
Kommunikasjonsdirektør i Nordvik
+47 932 38 838
t.aas@nordvikbolig.no