Vil vise fram Lørenskog

Nyheter

21. februar 2019

Magnus Gjellan og kollegene på Nordviks kontor på Lørenskog har lagt en plan. Gjennom hele 2019 skal de hver måned ha minst én aktivitet som viser hvor flott det er å bo på Lørenskog.

- Vi satte oss ned før jul og diskuterte hva vi kunne gjøre for å vise frem Lørenskog, og samtidig hadde vi et ønske om å bidra til hyggelige aktiviteter og opplevelser. Det er mye vi er stolte av her, som for eksempel turløypene, badeplassene og Losby besøksgård. Vi ville finne på noe hyggelig for å vise fram alle de fine stedene, arrangementene og tilbudene, sier Magnus.

Magnus og kollegene brenner for å få flere til å bosette seg på Lørenskog, og har et sterkt engasjement for lokalmiljøet. Sammen har de laget en plan for 2019, med ett sted og én aktivitet hver måned hvor eiendomsmeglerne både får vist fram mange av de hyggelige stedene, arrangementene og tilbudene som finnes i kommunen. Samtidig som de også får muligheten til å bidra på det personlige plan gjennom å skape hyggelige opplevelser.

- Vi startet opp i januar. Kollegene mine, Tor Olav Tveit og Sebastian Chodkowski, inviterte til en hyggelig lørdagskveld på et eldresenter i Lørenskog. De skapte liv og røre med quiz, vitser og underholdning. Også hadde de med seg vafler og boller til kaffen, sier Magnus.

Responsen var veldig god fra både beboere og ansatte.

- Det ble rett og slett kjempestemning! Eldresenteret hadde invitert inn beboerne i forkant, og det ble et solid oppmøte. En skikkelig hyggelig kveld for alle sammen, sier Magnus.

Senere i år skal Nordvik-gjengen være frivillige på aktivitetshuset og ungdomsklubben VOLT, og være med som seglere på loppemarked og plukke søppel i Rådhusparken i Lørenskog.

- I tillegg skal vi være til stede med kakao og Kvikk Lunsj i skiløypene på Sørlihavna, og servere pølser og brus på badeplassen Langevannet, for å nevne noe. Det er så mange fine steder i Lørenskog, og vi synes det er veldig fint å få være med å vise de fram, og bidra til hyggelige opplevelser samtidig, sier Magnus.