Nordvik satser i Fredrikstad og på Hvaler!

Nyheter

1. desember 2021

Den 1. desember åpner eiendomsmeglerkjeden Nordvik nytt kontor i Fredrikstad: – Det er full drift fra og med i dag, og vi skal holde åpent hele julen, forteller daglig leder, Line Pettersen.

– Bevillingen er på plass, og sosiale medier-kontoene aktivert. Nå venter vi bare på nyoppusset lokale og kundene, sier Pettersen entusiastisk.

Fra februar 2022 kan Fredrikstad-beboere finne eiendomsmeglerkjeden Nordvik i Storgata, og frem til da befinner de seg på midlertidig adresse i gamle Motorfabrikken hos StudioGran i Verkstedveien 10.

– Vi skal ikke bare betjene Fredrikstad-området, men også Hvaler, Sarpsborg, Råde og Saltnes, sier Pettersen.

Kontor nummer 26

Nordvik Fredrikstad blir eiendomsmeglerkjedens 26, og samme dag som Fredrikstad-kontoret åpner, er det også åpningsdag for Nordvik Torshov. Begge steder med kvinnelige daglige ledere.

– Vi er klare for å komme i gang! Nå er vi tre stykker som har jobbet døgnet rundt med å få alt på plass til åpningsdagen, sier Pettersen.

Sammen med kollegaene Tonje og Karl skal hun drifte det nye kontoret. De er alle lokalkjente meglere som har jobbet i Fredrikstad i mange år.

– Vi er hverken nye i bransjen eller i byen. Tonje har jobbet hos Stavlund i 13 år, jeg har 15 års erfaring i bransjen hvor de siste 7 har vært sammen med Karl hos EIE, sier hun.

«Plankebyen»

Fredrikstad by blir ofte referert til som «Plankebyen». Begrepet oppstod i den tiden da Fredrikstad var en av landets viktigste eksporthavner for trelast, skurtømmer og plank, i knutepunktet mellom fløtningselva Glomma og trelastskutenes verdenshav.

– Men først og fremst er Fredrikstad en veldig hyggelig by! Her har du bryggepromenaden, Fredrikstadmarka og kort vei med tog til både Oslo og Gøteborg, sier Pettersen.

Pettersen beskriver Fredrikstad som en by for «alle» – både nye, tilflyttere fra Oslo, og utflyttere som søker hjem igjen til kjente trakter etter å ha stiftet familie.

– Det er ikke like mange studenter her som i de store byene, men mange barnefamilier, hvilket også reflekteres i typen boliger som ligger ute for salg. Det er for eksempel ikke like mange hybelleiligheter i dette markedet, men mange eneboliger, borettslag, prosjekter og hytter. Vi har også god erfaring med hyttesalg i skjærgården på Hvaler, sier hun.

Prisen på boligene er også hyggeligere enn i Oslo, skal vi tro Pettersen.

– Du har ettromsleiligheter i alle prisklasser, og eneboligene ligger typisk fra fire millioner og oppover, avhengig av stand. Oppussingsobjekter kan du få noe rimeligere.

Hvorfor skal kundene velge Nordvik Fredrikstad?

– Fordi vi har god kompetanse og holder et høyt faglig nivå. Meglerne våre er rutinerte og brenner for eiendomsfaget, og spesielt presentasjon av bolig, avslutter hun.