Selg fritidsbolig med Nordvik

Nordvik presenterer

Skal du kjøpe eller selge? Nordvik har bred kompetanse og meglere med lokalkunnskap, og oversikt over hva som rører seg i markedet for fritidsboliger i Norge.

  • Laster antall salg...
Avtal møte med megler

Torbjørn solgte familiehytta på Løvøya i Brevik

Når familiehytta skal selges er det viktig med lokalkjennskap og god erfaring med fritidsboliger, mener Torbjørn Krogstad. Han fikk god hjelp til å selge sommerhytta i Brevik.

Torbjørn Krogstad og familien hadde lenge tenkt på å selge sommerhytta på Løvøya i Brevik. Den hadde vært i familien i mange, mange år. Så det var både følelser og forventninger i sving da de først satte i gang prosessen.

De endte opp med et salg som gikk langt over prisantydning, og til kjøpere de var fornøyd med.

–Vi hadde erfaring med en fantastisk megler som heter Beathe Gundersen som virkelig var nøye på detaljene. Da vi skulle selge hytta var det veldig lett å velge Nordvik igjen. Det angrer vi ikke på, sier han.

Les hele saken: Slik solgte de millionhytta til rekordpris

Tips til hyttesalget:
Kom i gang tidlig!

Mange venter for lenge med å planlegge hyttesalget. Men tar du kontakt nå, kan vi få mye avklart før våren og sommeren kommer for fullt.

Våren er perfekt tidspunkt å selge sommerhytta

Ikke bare får du vist hytta fra sin beste side, men det er også flere fridager, som åpner for at interessenter kan komme på privatvisninger.

Stian solgte hytta med Nordvik

Familiehytta utenfor Fredrikstad ble solgt til en veldig god pris. Det beste var likevel at salgsprosessen var så ærlig og ryddig, synes selger Stian Holmen.

Stian var lettere sjokkert. Da han fikk lese tilstandsrapporten om familiehytta på Østre Faratangen, kom det frem alle mulige feil og mangler han aldri hadde visst om. Han tenkte det kom til å bli helt umulig å selge hytta med en slik rapport.

Han hadde ingen grunn til å være bekymret.

–Nå er jeg lykkelig over at alt kom på bordet før vi solgte. Det er utrolig deilig å vite at kjøper visste om alle detaljer før de kjøpte. Og hytta gikk jo langt over prisantydning, så de ville jo ha den i den tilstanden som var, sier han.

Megler Line Pettersen i Nordvik Fredrikstad og Hvaler kom på befaring og likte hytta veldig godt. Hun var veldig klar på at dette var en attraktiv hytte som helt sikkert kom til å bli solgt, så da var det bare å sette i gang å rydde, ler Stian.

Les hele saken: Hyttesalget var som å vinne i lotto

Tips til hyttesalget:
Vær ærlig om standard

Hytter har ofte ikke samme krav til bekvemmelighet som boliger. En sommerhytte kan være uten innlagt vann, eller kun med sommervann. Og det er ingen selvfølge at det finnes tilgjengelig vann og avløp om man vil legge ned utedoen og bygge bad. Her er folk svært ulike også. Noen ønsker den gammeldagse hytta uten moderne fasiliteter, men flere og flere vil gjerne ha en hytte som kan brukes hele året.

Fritidsboliger vi selger

Laster boliger...

La deg inspirere

Når er den beste tiden å selge sommerhytta på?

Våren er perfekt tidspunkt å selge sommerhytta. Ikke bare får du vist hytta fra sin beste side, men det er også flere fridager, som åpner for at interessenter kan komme på privatvisninger. Men hva bør du tenke på før du setter i gang?

Kundeanmeldelser

4.8/5

(basert på 6157 omtaler)


Hva sier våre mest fornøyde kunder

Kristine

desember 2023

Vi er kjempe fornøgde med salgsprosessen. Veldig dyktig megler. Anbefales!

Vi vet hva fritidsboligen din er verdt

I Nordvik vet vi hva det er verdt med en trygg og effektiv salgsprosess.

  • Avanserte digitale markedsføringsverktøy
  • Attraktiv presentasjon av fritidsboligen
  • God rådgivning før, under og etter salg