Nordvik Franchise

Ønsker du å etablere et eget meglerforetak?

Nordvik skal bli Norges største, mest faglig kompetente og lønnsomme eiendomsmeglerselskap. I denne vekstambisjonen spiller fremgangsrike franchisetakere en svært viktig rolle.

Som franchisetaker får du arbeide tett med en profesjonell og fremtidsrettet partner. Med Nordvik-kjeden i ryggen vil du få bistand på alle relevante områder, slik at du kan konsentrere deg om det aller viktigste: levere premium eiendomsmegling til kunder som er mer opptatt av bolig enn andre.

Franchisetakere i Nordvik realiserer en drøm om å starte noe eget, gjennom en solid porsjon egeninnsats, og ved å dra nytte av en ferdig konseptidé.

Du eier ditt eget eiendomsmeglerkontor og drifter dette etter vårt gjennomarbeidede konsept. Franchisetakerne står selv for etablering og investering ved nyåpning, med støtte fra kjedeledelsen under hele prosessen.

Nysgjerrig på hvordan det er å å bli med i Nordvik?

Les hva noen av våre franchisetakere mener her.


Vi er alltid på jakt etter dyktige samarbeidspartnere!

Som franchisetaker i Nordvik får du et sterkt merkenavn og en profesjonell organisasjon som samarbeidspartner.


Hva kreves av deg for å bli franchisetaker i Nordvik?

Vi søker etter samarbeidspartnere som brenner for gode kundeopplevelser og som ønsker å bygge en solid virksomhet.

Som franchisetaker står du selv for investering av en forsvarlig egenkapital. I tillegg til investering i lokaler og inventar, må du investere tid i din og ditt teams egen opplæring før åpning av et nytt kontor.

Nordvik håndterer markedsføring, produktutvikling, konseptutvikling, alle driftssystemer og tilrettelegger opplæring for deg selv og ditt team.

Dersom du har flere spørsmål kontakt:

Jon Anders Reutz
Kjededirektør
Mobil: 994 98 080
E-post: j.reutz@nordvikbolig.no