Nordvik Eiendomsmegler

For deg som er litt mer opptatt av bolig enn andre.

Nyheter

Nordvik satser i Fredrikstad og på Hvaler!

Den 1. desember åpner eiendomsmeglerkjeden Nordvik nytt kontor i Fredrikstad: – Det er full drift fra og med i dag, og vi skal holde åpent hele julen, forteller daglig leder, Line Pettersen.

Endringer i avhendingsloven – hva betyr det for boligkjøpere og selgere?

Boligkjøp er for de fleste livets største og viktigste investering. Det er derfor viktig at bolighandelen er så trygg som mulig. Ved nyttår innføres det endringer i avhendingsloven, som er den loven som regulerer kjøp og salg av brukt bolig. Her er det viktigste du trenger å vite om endringene.

Storebrand inngår samarbeid med Nordvik

Storebrand Bank inngår nytt samarbeid med eiendomsmeglerkjeden Nordvik for å tilby kundene en av de beste boligbytteopplevelsene i markedet.

3 år og 25 kontorer

Den 1. september 2021 åpnet Nordvik sitt 25. kontor, denne gangen på Gjøvik. Daglig leder Hans Idar Markestad og fagansvarlig Mats J. Kolsrud ser frem til å ta opp kampen med de andre meglerkontorene.

Koronasituasjonen stiller nye krav til Nordvik

Siden 12. mars i fjor har mange vært tvunget til å jobbe på hjemmekontor. Som et resultat har mange måttet vise høy grad av endringsvilje og fleksibilitet. For eiendomsbransjen har pandemien ført til kreative og gode løsninger når det kommer til visninger og kundemøter.

Suksess med koronatiltak på visning

2020 ble et spesielt boligår. Fra rekordhøy usikkerhet i mars snudde situasjonen i løpet av våren og sommeren, med høy etterspørsel og prisvekst. Godt hjulpet av lav rente og tiltak for trygge visninger.

Flytter hjem

1. desember åpner Nordvik sitt 22. kontor, denne gang i Tønsberg.

Jeg lever av den fornøyde kunden

Nordvik Grünerløkka har siden oppstarten i 2018 hatt god fremgang i antall salg og fornøyde kunder. For å møte økende etterspørsel og for å ta en større posisjon i markedet har kontoret styrket laget og ansatt eiendomsmegler Silje Marie Johansen.

Nordvik satte salgsrekord i 2019

1. august feiret Nordvik to år som frittstående eiendomsmeglerkjede. Strategien om å være best på markedsføring av eiendom, i tillegg til å sørge for kvalitet og trygghet til boligelskere over hele landet har betalt seg – eiendomsmeglerkjeden har aldri solgt så mange boliger som i 2019.

Nordvik inntar Østensjø

1. februar åpnet Nordvik nytt kontor på Østensjø. Eiendomsmeglerkjeden merker tegn til rask vekst.

Last flere