Nordvik Eiendomsmegler

For deg som er litt mer opptatt av bolig enn andre.

Nyheter

3 år og 25 kontorer

Den 1. september 2021 åpnet Nordvik sitt 25. kontor, denne gangen på Gjøvik. Daglig leder Hans Idar Markestad og fagansvarlig Mats J. Kolsrud ser frem til å ta opp kampen med de andre meglerkontorene.

Koronasituasjonen stiller nye krav til Nordvik

Siden 12. mars i fjor har mange vært tvunget til å jobbe på hjemmekontor. Som et resultat har mange måttet vise høy grad av endringsvilje og fleksibilitet. For eiendomsbransjen har pandemien ført til kreative og gode løsninger når det kommer til visninger og kundemøter.

Suksess med koronatiltak på visning

2020 ble et spesielt boligår. Fra rekordhøy usikkerhet i mars snudde situasjonen i løpet av våren og sommeren, med høy etterspørsel og prisvekst. Godt hjulpet av lav rente og tiltak for trygge visninger.

Flytter hjem

1. desember åpner Nordvik sitt 22. kontor, denne gang i Tønsberg.

Jeg lever av den fornøyde kunden

Nordvik Grünerløkka har siden oppstarten i 2018 hatt god fremgang i antall salg og fornøyde kunder. For å møte økende etterspørsel og for å ta en større posisjon i markedet har kontoret styrket laget og ansatt eiendomsmegler Silje Marie Johansen.

Nordvik satte salgsrekord i 2019

1. august feiret Nordvik to år som frittstående eiendomsmeglerkjede. Strategien om å være best på markedsføring av eiendom, i tillegg til å sørge for kvalitet og trygghet til boligelskere over hele landet har betalt seg – eiendomsmeglerkjeden har aldri solgt så mange boliger som i 2019.

Nordvik inntar Østensjø

1. februar åpnet Nordvik nytt kontor på Østensjø. Eiendomsmeglerkjeden merker tegn til rask vekst.

Nordvik i den gule ledertrøya

1. august 2018 – Nordvik Bolig har ett års jubileum. Denne uken markerer vi at det er ett år siden det som skulle vise seg å bli en reise få av oss har sett maken til startet. Ett år har gått siden Nordvik ble en selvstendig eiendomsmeglerkjede.

Vil vise fram Lørenskog

Magnus Gjellan og kollegene på Nordviks kontor på Lørenskog har lagt en plan. Gjennom hele 2019 skal de hver måned ha minst én aktivitet som viser hvor flott det er å bo på Lørenskog.

Last flere