Nyheter

Nordvik Moss åpner dørene på Verket

1. februar markerer et nytt kapittel for Moss og omegn. Da åpner nemlig det som skal bli byens nye, markedsledende eiendomsmeglerkontor.

Feirer nytt år med nytt kontor!

I 2024 kan sørlendingene glede seg over at tilbudet på eiendomsmeglersiden blir enda litt bedre. Den 2. januar åpner nemlig Nordvik kontor i Arendal, som blir kjedens første kontor på Sørlandet.

Skal gi bånn gass i Sandefjord

2. januar 2024 åpner daglig leder Simen Smith Ringdal dørene til et nytt Nordvik-kontor i Jernbanealléen i Sandefjord. Med seg på laget har han en gjeng eiendomsmeglere med solid erfaring fra området.

Katerin Lind-Klev ny juridisk direktør i Nordvik

Eiendomsmeglerkjeden Nordvik har ansatt Katerin Lind-Klev i stillingen som juridisk direktør. Hun har tatt over for Helene Cappelen-Dahl, som har startet som viseadministrerende direktør.

15 år i Nordvik

Thomas Kiligitto etter 15 år i Nordvik: – En arbeidsplass der du stadig utvikler deg

Nordvik inntar Namsos

I august åpner Nordvik dørene til sitt splitter nye kontor i trønder- og rockebyen Namsos. Dermed tar eiendomsmeglerkjeden opp kampen mot Aktiv og Eiendomsmegler 1 i området.

Nordvik åpner dørene i Hardanger

Fjord, fjell, fonn og fosser, og nå et eget Nordvik-kontor. Den 31. mars åpner daglig leder Sebastian Gjerde dørene til Nordviks nye kontor i Hardanger.

Nordvik med nytt kontor i godtebutikken

1. mars 2023 åpnet daglig leder Caroline Ephraim dørene hos eiendomsmeglerkjeden Nordviks nye kontor i Bjørvika: – Vi har en sterk markedsposisjon i hele Gamle Oslo og i området som jeg liker å beskrive som godtebutikken for moderne arkitektur, Bjørvika.

Nå åpner Nordvik nytt kontor i Asker sentrum

Den 1. januar 2023 åpnet eiendomsmeglerkjeden Nordvik sitt andre kontor i Asker kommune: – Vi er fire lokale Asker-meglere med lang fartstid i området. Sammen har vi tyngden og erfaringen som skal til for å lykkes i ett av Norges mest spennende boligmarkeder.

Nordvik fortsetter suksessen i Bergen

Den 2. mars 2020, bare uker før Norge korona-stengte, åpnet Nordvik sitt første kontor i Bergen. Suksessen har ikke latt vente på seg, og nå er eiendomsmeglerkjeden klar med sitt andre kontor i «Vestlandets hovedstad».

Nordvik satser i Fredrikstad og på Hvaler!

Den 1. desember åpner eiendomsmeglerkjeden Nordvik nytt kontor i Fredrikstad: – Det er full drift fra og med i dag, og vi skal holde åpent hele julen, forteller daglig leder, Line Pettersen.

Endringer i avhendingsloven – hva betyr det for boligkjøpere og selgere?

Boligkjøp er for de fleste livets største og viktigste investering. Det er derfor viktig at bolighandelen er så trygg som mulig. Ved nyttår innføres det endringer i avhendingsloven, som er den loven som regulerer kjøp og salg av brukt bolig. Her er det viktigste du trenger å vite om endringene.

Storebrand inngår samarbeid med Nordvik

Storebrand Bank inngår nytt samarbeid med eiendomsmeglerkjeden Nordvik for å tilby kundene en av de beste boligbytteopplevelsene i markedet.

3 år og 25 kontorer

Den 1. september 2021 åpnet Nordvik sitt 25. kontor, denne gangen på Gjøvik. Daglig leder Hans Idar Markestad og fagansvarlig Mats J. Kolsrud ser frem til å ta opp kampen med de andre meglerkontorene.

Last flere