Nyheter

Nordvik inntar Namsos

I august åpner Nordvik dørene til sitt splitter nye kontor i trønder- og rockebyen Namsos. Dermed tar eiendomsmeglerkjeden opp kampen mot Aktiv og Eiendomsmegler 1 i området.

Nordvik åpner dørene i Hardanger

Fjord, fjell, fonn og fosser, og nå et eget Nordvik-kontor. Den 31. mars åpner daglig leder Sebastian Gjerde dørene til Nordviks nye kontor i Hardanger.

Nordvik med nytt kontor i godtebutikken

1. mars 2023 åpnet daglig leder Caroline Ephraim dørene hos eiendomsmeglerkjeden Nordviks nye kontor i Bjørvika: – Vi har en sterk markedsposisjon i hele Gamle Oslo og i området som jeg liker å beskrive som godtebutikken for moderne arkitektur, Bjørvika.

Nå åpner Nordvik nytt kontor i Asker sentrum

Den 1. januar 2023 åpnet eiendomsmeglerkjeden Nordvik sitt andre kontor i Asker kommune: – Vi er fire lokale Asker-meglere med lang fartstid i området. Sammen har vi tyngden og erfaringen som skal til for å lykkes i ett av Norges mest spennende boligmarkeder.

Nordvik fortsetter suksessen i Bergen

Den 2. mars 2020, bare uker før Norge korona-stengte, åpnet Nordvik sitt første kontor i Bergen. Suksessen har ikke latt vente på seg, og nå er eiendomsmeglerkjeden klar med sitt andre kontor i «Vestlandets hovedstad».

Nordvik satser i Fredrikstad og på Hvaler!

Den 1. desember åpner eiendomsmeglerkjeden Nordvik nytt kontor i Fredrikstad: – Det er full drift fra og med i dag, og vi skal holde åpent hele julen, forteller daglig leder, Line Pettersen.

Endringer i avhendingsloven – hva betyr det for boligkjøpere og selgere?

Boligkjøp er for de fleste livets største og viktigste investering. Det er derfor viktig at bolighandelen er så trygg som mulig. Ved nyttår innføres det endringer i avhendingsloven, som er den loven som regulerer kjøp og salg av brukt bolig. Her er det viktigste du trenger å vite om endringene.

Storebrand inngår samarbeid med Nordvik

Storebrand Bank inngår nytt samarbeid med eiendomsmeglerkjeden Nordvik for å tilby kundene en av de beste boligbytteopplevelsene i markedet.

3 år og 25 kontorer

Den 1. september 2021 åpnet Nordvik sitt 25. kontor, denne gangen på Gjøvik. Daglig leder Hans Idar Markestad og fagansvarlig Mats J. Kolsrud ser frem til å ta opp kampen med de andre meglerkontorene.

Koronasituasjonen stiller nye krav til Nordvik

Siden 12. mars i fjor har mange vært tvunget til å jobbe på hjemmekontor. Som et resultat har mange måttet vise høy grad av endringsvilje og fleksibilitet. For eiendomsbransjen har pandemien ført til kreative og gode løsninger når det kommer til visninger og kundemøter.

Suksess med koronatiltak på visning

2020 ble et spesielt boligår. Fra rekordhøy usikkerhet i mars snudde situasjonen i løpet av våren og sommeren, med høy etterspørsel og prisvekst. Godt hjulpet av lav rente og tiltak for trygge visninger.

Flytter hjem

1. desember åpner Nordvik sitt 22. kontor, denne gang i Tønsberg.

Nordvik satte salgsrekord i 2019

1. august feiret Nordvik to år som frittstående eiendomsmeglerkjede. Strategien om å være best på markedsføring av eiendom, i tillegg til å sørge for kvalitet og trygghet til boligelskere over hele landet har betalt seg – eiendomsmeglerkjeden har aldri solgt så mange boliger som i 2019.

Last flere