Nordvik Eiendomsmegler

For deg som er litt mer opptatt av bolig enn andre.

Nyheter

Nordvik fortsetter suksessen i Bergen

1. august 2022

Den 2. mars 2020, bare uker før Norge korona-stengte, åpnet Nordvik sitt første kontor i Bergen. Suksessen har ikke latt vente på seg, og nå er eiendomsmeglerkjeden klar med sitt andre kontor i «Vestlandets hovedstad».

Nordvik satser i Fredrikstad og på Hvaler!

1. desember 2021

Den 1. desember åpner eiendomsmeglerkjeden Nordvik nytt kontor i Fredrikstad: – Det er full drift fra og med i dag, og vi skal holde åpent hele julen, forteller daglig leder, Line Pettersen.

Endringer i avhendingsloven – hva betyr det for boligkjøpere og selgere?

30. november 2021

Boligkjøp er for de fleste livets største og viktigste investering. Det er derfor viktig at bolighandelen er så trygg som mulig. Ved nyttår innføres det endringer i avhendingsloven, som er den loven som regulerer kjøp og salg av brukt bolig. Her er det viktigste du trenger å vite om endringene.

Storebrand inngår samarbeid med Nordvik

28. oktober 2021

Storebrand Bank inngår nytt samarbeid med eiendomsmeglerkjeden Nordvik for å tilby kundene en av de beste boligbytteopplevelsene i markedet.

3 år og 25 kontorer

21. september 2021

Den 1. september 2021 åpnet Nordvik sitt 25. kontor, denne gangen på Gjøvik. Daglig leder Hans Idar Markestad og fagansvarlig Mats J. Kolsrud ser frem til å ta opp kampen med de andre meglerkontorene.

Koronasituasjonen stiller nye krav til Nordvik

4. mai 2021

Siden 12. mars i fjor har mange vært tvunget til å jobbe på hjemmekontor. Som et resultat har mange måttet vise høy grad av endringsvilje og fleksibilitet. For eiendomsbransjen har pandemien ført til kreative og gode løsninger når det kommer til visninger og kundemøter.

Suksess med koronatiltak på visning

26. januar 2021

2020 ble et spesielt boligår. Fra rekordhøy usikkerhet i mars snudde situasjonen i løpet av våren og sommeren, med høy etterspørsel og prisvekst. Godt hjulpet av lav rente og tiltak for trygge visninger.

Flytter hjem

1. desember 2020

1. desember åpner Nordvik sitt 22. kontor, denne gang i Tønsberg.

Nordvik satte salgsrekord i 2019

3. juli 2020

1. august feiret Nordvik to år som frittstående eiendomsmeglerkjede. Strategien om å være best på markedsføring av eiendom, i tillegg til å sørge for kvalitet og trygghet til boligelskere over hele landet har betalt seg – eiendomsmeglerkjeden har aldri solgt så mange boliger som i 2019.

Nordvik inntar Østensjø

26. februar 2020

1. februar åpnet Nordvik nytt kontor på Østensjø. Eiendomsmeglerkjeden merker tegn til rask vekst.

Nordvik i den gule ledertrøya

2. august 2019

1. august 2018 – Nordvik Bolig har ett års jubileum. Denne uken markerer vi at det er ett år siden det som skulle vise seg å bli en reise få av oss har sett maken til startet. Ett år har gått siden Nordvik ble en selvstendig eiendomsmeglerkjede.

Last flere